Des Kookt: Bladerdeegtaartje met camembert, appel en honing.

17/01/2016 - 0 reacties

Bladerdeeg: goed. Appel: altijd goed. Camembert: ALLE KAASJES ZIJN GOED! Toen mijn moeder weer eens langskwam om op te passen besloot ik dit taartje te maken. Als je echt van kaas houdt dan kun je alleen dit taartje ook wel op (doe je best, je kan het). Maar met zijn 2en delen kan natuurlijk ook. En maak er een lekkere salade bij.

Ingrediënten:

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • halve appel
  • hele camembert
  • beetje honing
  • beetje eigeel

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor op 200 graden. Van de 4 plakjes bladerdeeg maak je een vierkantje, plak de randjes dicht met wat water of eigeel. Doe in het midden de camembert. De appel snijd je in dunne plakjes. Deze doe je op de camembert. Doe tenslotte nog wat honing erover heen. Pak de 4 punten van het bladerdeeg-vierkantje en maak er een pakketje van. De bovenkant mag je ook bestrijken met wat eigeel. Dan in de oven doen voor ongeveer 25 minuten. Heerlijk als het nog lekker warm is en de kaas lichtjes gesmolten. Enjoy!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter