Des kookt: de lekkerste aardappeltjes uit de oven

17/01/2016 - 0 reacties

Jongens, stop de persen, zoek niet langer, ik heb HET aardappeltjes uit de oven recept voor jullie. Super makkelijk, super lekker.

Ingrediënten:

  • krieltjes / aardappeltjes. Ik koop altijd de kleine krieltjes bij de Lidl. Die zitten bij de groente afdeling (niet de voorgekookte!)
  • takjes roosmarijn
  • takjes tijm
  • peper en zout
  • knoflook
  • olijfolie

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor op 180 graden. De aardappeltjes was je even, je hoeft ze niet te schillen. Kook ze vervolgens 10 minuten. Pak een ovenschaal of bakblik en zet hier bakpapier in. Doe hier de aardappeltjes in. Doe er olijfolie overheen en bestrooi met versgemalen peper en zeezout. Doe wat teentjes knoflook door een pers en doe dit er ook overheen. Met een lepel alles door elkaar scheppen en dan in de oven voor 30 minuten. Na 20 minuten nog even omscheppen  en dan de takjes tijm en roosmarijn erbij. Haal het na 30 minuten uit de oven, geniet van de geur, maar nog meer van de smaak. Eet smakelijk!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter