Des Kookt: de Reuben sandwich

17/01/2016 - 0 reacties

Het was vrijdagavond, ik had geen zin om uitgebreid om te koken maar wel zin in in sandwich. Dat kan nou eenmaal, die dagen komen ook voor. En ik vond dit recept voor de sandwich Reuben. Man, wat had ik  hier zin in.

Ingrediënten:

 • 340 ml mayonaise
 • 170 ml ketchup
 • half tl paprikapoeder
 • 1 tl wasabi
 • 3 el fijn gesneden ui
 • 1 tl worchestersaus
 • zout en peper
 • brood
 • zuurkool
 • gruyere
 • pastrami

Zo maak je het:

de sandwich Reuben draait voornamelijk om de saus en terecht: want man wat is die saus overheerlijk. Doe de mayo, ketchup, paprikapoeder, wasabi, ui, worchestersaus en zout en peper in een kommetje en meng het goed. Echt NJAMMIE. Goed, dan de broodjes beleggen. Toast de broodjes even. Smeer op beide plakken de saus. Leg op 1 van de brood 1 plakje kaas, daaroverheen doe je de zuurkool. Op het andere broodje doe je een plakje pastrami en dan hup de broodjes op elkaar. Snijden, eten, en genieten. Eet smakelijk!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter