Des Kookt: kip met een vulling erin

17/01/2016 - 2 reacties

Laten we eerlijk zijn: bovenstaande foto ziet er misschien niet heel smakelijk uit. Maar dat was het wel, echt. Een kipfiletje gevult met gewoon iets lekkers ja. Ik gebruikte trouwens kipfilet, maar als je dus echte kippenborst kan krijgen: gebruik die dan vooral.

Ingrediënten:

 • 2 kipfilets
 • peterselie
 • feta
 • peterselie
 • zongedroogde tomaatjes
 • knoflookje
 • peper en zout

Zo maak je het:

ok, excuses, maar ik heb dit recept van de tv (Jamie Oliver, 30 minute meals) snel opgeschreven met steekwoorden in mijn telefoon. Er staan dus geen hoeveelheden bij, maar doe dit een beetje op gevoel. Als ik dat kan, kan jij het al helemaal. Goed, hoe je het dan maakt? Maak eerst de vulling: peterselie hakken, de zongedroogde tomaatjes in stukjes snijden. Teentje knoflook erbij, en peper en zout. Mix dit in een kommetje. Doe er dan de fetakaas bij, in kruimeltjes.  Dit is de vulling. De kipfilet deed ik eerst tussen plastic folie. Vervolgens pakte ik de deegroller, deed ik net alsof de kipfilet mijn internetverbinding was en heb ik er even goed op geslagen. Tot het wat plat werd. Dan kun je de vulling erop doen, kipfiletje dichtvouwen en dan in een koekenpan gaar bakken. Ik vind kipfilet an sich niet veel aan, maar met deze vulling wordt het een stuk lekkerder. Eet smakelijk (en natuurlijk een fijn weekend) !

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer townandcountrymag.com 07/10/2016

  great article, and even better attitude my friend! I love the way you ended it – “And what if that doesn’t happen? In that case I’ll keep making mistakes until it does!”BRILLIANT! best of luck in 2012 man, I’ll try do chase the same dream as you! Dushan from Serbia

 • Reageer openstars.info 24/10/2016

    January 30, 2012I haven’t yet, but I really want to import Fury by Shirley Marr and Blood Song by Rhiannon Hart. Those darn Australian retailers!Vivien

 • Laat een reactie achter