Des Kookt:Herfstwraps met paddestoelen, brie en honing.

17/01/2016 - 0 reacties

Er zijn 2 dingen die ik super lekker vind. Wraps. En paddestoelen.
(En chocola).
(En kaas).
(En een rugmassage).

Mijn schoonouders waren bij ons en ik wou even snel iets koken voor de lunch. Via Maura vond ik dit recept. Ik las alleen maar snel dat het maar 10 minuten in de oven moest en ik was al om.

Ingrediënten:

  • wraps
  • gemengde paddenstoelen
  • sjalotje
  • brie
  • honing
  • peper en zout

Zo maak je het:

Verwarm je oven op 180 graden. Snipper het sjalotje en snijd de paddestoelen in grove stukken. Bak het sjalotje voor een paar minuten. Voeg de paddenstoelen erbij. Breng op smaak met peper en zout.

Laat het uitlekken op een keukenpapiertje.

Leg een wrap in een koekenpan. Bak het eventjes, draai het om en bak ook deze kant. Leg wat plakjes brie op de gebakken kant van de wrap en schep hier de paddenstoelen op. Vouw de wrap en leg het in de ovenschaal.  Doe dit met alle wraps.

Zet de ovenschaal in de oven tot de brie gesmolten is, dat is dus ongeveer 10 minuten, hoera!  Snijd de wraps door de helft, leg het op een groot bord, en schenk er honing over heen. Schoonouders vonden het heerlijk en ik heb weer wat punten gescoord als ideale schoondochter. Nu jullie weer.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter