1000 vragen aan jezelf: deel 15

02/02/2016 - 6 reacties

20160201_183250_001

Weten jullie waar ik vandaag ben achter gekomen?? Dat er bar weinig fietsrekken zijn. Dat vind ik nogal raar, in zo’n fietsland als Nederland. Neem nou het winkelcentrum bij mij in de buurt. Daar zit dus een Albert Heyn en een Lidl.  En het zit in nogal een studentenbuurt. Je zou denken: genoeg fietsrekken. Nou ik heb ze dus geteld en het zijn tien. Tien fietsHEKKEN, dus niet eens rekken. Dat betekent dat er aan elke kant 1 fiets gezet kan worden, dus in totaal 20 fietsen. 20 FIETSEN!! En vervolgens zie je bij alle andere winkels staan “hier geen fietsen aub”. Ja, dan kan ik wel heel rebels zijn en mijn fiets daar wel lekker plaatsen, maar goed, zo brutaal ben ik dan ook weer niet. Kortom: een probleem heb ik hierbij gesignaleerd in mijn buurt. Wat dat te maken heeft me de perfecte fotokwaliteiten die mijn zoon bezit; dat weet ik ook niet.

Wat is een terugkomende ruzie met je partner?
communiceren gaat niet altijd helemaal goed tussen ons. LOML denkt dat hij heel goed communiceert, ik vind van totaal niet. Probeer dan maar op 1 lijn te komen

Waar verheug je je dagelijks op?
Cheezy, maar leuke dagen met de kids. Dat we er op uit kunnen (dus mooi weer pls) bijvoorbeeld.

Welke vriendschap van vroeger mis je?
Ik werkte eens met een marokkaans meisje en ik was heel close met haar. Daarna ging ik studeren in Amsterdam en ben ik haar uit het oog verloren. Zo jammer, want ik moet nog regelmatig aan haar denken en ben zo benieuwd hoe het met haar gaat! Heb al heel het internet afgezocht, maar kan haar gewoon nergens vinden, echt jammer.

Hoe ga je om met stress?
Het wordt een beetje eentonig maar mediteren en hardlopen dus.

Doe je je weleens anders voor dan je bent?
Regelmatig. Ik ben een andere Des bij mijn vriendinnen dan bij mijn ouders bijvoorbeeld.

Waarin lijk je op je vader?
Man, heb je even? Qua uiterlijk lijk ik heel erg op mijn vader, qua karakter meer dan ik wil toegeven.

Kun je geluk afdwingen?
Ehhh…weet ik niet. Ik denk wel dat je je best moet doen om gelukkig te zijn en dat begint altijd bij jezelf. Door jezelf te veranderen. Op die manier kan je geluk wel afdwingen natuurlijk. Maar goed, kan ik dit iemand uitleggen die op dit moment aan vluchten is voor IS uit Syrie?

Wat voor type ruziemaker ben je?
Niet. Ik haat ruzie maken. Ik heb ook nooit ruzie met mensen, nooit gehad ,tenminste niet uit mezelf. Bij de paar ruzies die ik in het verleden heb gehad met mensen word ik heel stil, ga altijd aan mezelf twijfelen en geef excuses.

Ben je ’s ochtends meteen wakker?
De laatste tijd niet echt. Maar veel moeite kost het me niet, ik hoef maar op te staan en een plens water in mijn gezicht te gooien en ik kan er wel tegenaan.

Hoe klink jouw lach?
(Ik lach nu keihard)(Het klinkt verschrikkelijk, moeten mensen dit aanhoren??) Ik denk wel hard. Luid. Soms ook wel een slap mwahahahha, maar dan ben ik te moe om te lachen ofzo.

Bestaat vriendschap op het eerste gezicht?
Misschien wel, zelf heb ik het eerlijk gezegd nooit meegemaakt. Mijn beste vriendin R bijvoorbeeld vond ik wel al heel aardig, maar als zij niet de eerste stap heeft genomen om iets af te spreken was het waarschijnlijk ook niets geworden. Dat komt omdat ik zelf nooit initiatief neem om vriendinnen te zoeken.

Gun jezelf vaak een pauze?
Mwah. Soms. Ja eigenlijk wel door de dag heen. Mama wil nu even iets voor haarzelf doen, roep ik dan, en vervolgens kan ik 5 minuten achter de laptop zitten ofzo.

Ben je ooit ongewild verliefd geweest?
Ongewild verliefd…dus dat je verliefd werd maar dat niet wou. Nee, dat is me nooit voorgekomen eigenlijk.

Duw je mensen in hokjes?
Ja. Heel erg. Stom he. Het geeft toch een stukje veiligheid ofzo? Zo van: oh jij bent dus zo’n persoon. Ik kan ook heel makkelijk mensen weer terughalen uit dat hokje hoor.

Lees hier de vorige delen.
Ps voor morgen een stukje met een wachtwoord. Mail mij maar als je die wil hebben. Ik zal niet te moeilijk doen dit keer dus lurkers: jullie krijgen em ook.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Joëlle 02/02/2016

  “Niet. Ik haat ruzie maken. Ik heb ook nooit ruzie met mensen, nooit gehad ,tenminste niet uit mezelf. Bij de paar ruzies die ik in het verleden heb gehad met mensen word ik heel stil, ga altijd aan mezelf twijfelen en geef excuses.”

  Dit ja. Ik vind dat zo irritant van mezelf en toch lukt het me niet om ruzie te maken, hoewel dat soms een stuk gemakkelijker zou zijn dan alles opkroppen. Ik heb ooit nooit broers of zussen gehad om mee ruzie te leren maken, dat helpt ook niet erg mee.

 • Reageer Sahar 02/02/2016

  Ah crap, ik kan je contactformulier niet invullen (foutmelding). Ga je een mailtje sturen!

 • Reageer Linny 02/02/2016

  Ik krijg het ook niet voor elkaar..

 • Reageer JL 03/02/2016

  Ik ook niet 🙁

 • Reageer JL 03/02/2016

  En kan ook zo snel je e-mailadres niet vinden. Jammerr voor mij!

 • Reageer Rachel 09/02/2016

  Jouw man lijkt sprekend op James Franco!

 • Laat een reactie achter