1000 vragen aan jezelf: deel 16

09/02/2016 - 2 reacties

Ten eerste: get I get a fucking amen voor het nieuwste nummer van ons lievelingsallertijden Beyonce?? Ik bedoel: klik en luister en kijk en GENIET. Ik vind het dus echt een geweldig nummer maar ik hoor ook andere reacties. Wat ik niet snap want 1)Beyonce, en 2)Blue! en 3) Beyonce! en 4)KEIGOEDE SONGTEKST en 5)Beyonce!! en 6)De clip is echt WOW WOW WOW. Ok, op naar de orde van de dag:

Van welk geluid hou je?
Dat is het geluid van zingende vogeltjes in de vroege ochtend. Zodra ik dat hoor weet ik dat het lente is, and I LOVE IT. Ik hou ook echt van dit geluid zolang ik het me kan herinneren.

Wanneer was je het allergelukkigst?
Pfieuw. Even nadenken. Ik ben sowieso wel gelukkig, maar het allerallergelukkigst? Dat was ergens in juni / juli van vorig jaar. Niet specifiek een moment ofzo, maar er was die maand gewoon een shift van alles van “daarvoor” en nu.

Met wie ben je graag samen?
Met mijn kindjes, vriendinnen, familie en man. In willekeurige volgorde.

Wil je alles verklaren?
Graag wel eigenlijk. Ik kan er niet zo goed tegen als iets geen reden heeft. Wat ik trouwens ook niet geloof dus, ik denk dus echt dat alles voor een reden gebeurd.

Wanneer heb je voor het laatst je angst opzijgezet?
In juni/juli vorig jaar.

Wat is je grootste jeugdzonde?
Jeugdzonde…djies dat klinkt wel heel naar. Ik weet het niet echt…ik denk mijn pubertijd? Toen was ik gewoon echt een verschrikkelijk kind, heel brutaal heel erg rebels en me tegen iedereen aan het afzetten.

Wat weiger je te begrijpen?
Ik kan voor heel veel dingen begrip hebben. Zeker de laatste tijd realiseer ik me steeds meer dat mensen zich niet zomaar gedragen maar dat dat altijd een reden heeft of een oorzaak. Maar soms word het mij wel erg moeilijk gemaakt. Als ik dus naar 4 handen op 1 buik kijk en ik die meiden zie blijven roken terwijl ze zwanger zijn. Of als ik op tv mensen zie protesteren tegen vluchtelingen. En dan die ontzettend domme achterlijke taal die ze uitslaan, jezus christus, ik kan er gewoon niet bij dat dat soort mensen mogen stemmen???

Welke anekdote over jezelf hoor je nog vaak?
Ik sta (helaas/gelukkig) niet echt bekend om mijn anekdotes. Ik had als kind ook niet echt bijdehante uitspraken dus daar kan ik je ook niet echt blij mee maken.

Welke dag in je leven zou je willen overdoen?
Mijn bruiloft. Mag ik even tegen alle (aanstaande) bruidjes 1 advies geven? Laat los en geniet. LAAT LOS EN GENIET. Dat deed ik ook hoor, maar aan het eind van de dag had ik toch zoiets van jezus, wat heb ik nou eigenlijk echt allemaal gezien/ in me opgenomen vandaag? Ik zou echt heel graag nog een keer willen trouwen. Met LOML natuurlijk.  Als we 5 jaar getrouwd zijn bijvoorbeeld.

Heb je liever meer tijd of meer geld?
Meer tijd.

Zou je willen weten wat de toekomst je brengt?
Nee! Absoluut niet. Ik had heel lang geleden wel een periode dat ik dat wel zou willen weten hoor, maar nu niet. Suprise me zou ik zeggen.

Kun je goed je grenzen aangeven?
Nee. Nope. Helemaal niet.

Ben je ooit in een gevaarlijke situatie terechtgekomen?
Toen LOML en ik eens op vakantie waren in Costa Rica moest ik een hele stijle helling oprijden en helemaal bovenaan kwam ik niet verder. En het lukte me gewoon niet om de hellingproef te doen. En ik heb weleens 130 gereden en toen ik thuiskwam zag ik dat 1 achterband helemaal plat was. Oeps.

Heb je een tic?
Ja! Net als Mascha scheur ik stukjes vel rond mijn nagel af, vooral als ik zenuwachtig of gestresst ben. Moet ik echt mee ophouden want het ziet er niet uit.

Lees hier de vorige delen.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Madelaine 09/02/2016

    Ik vind het altijd heel erg leuk om je antwoorden te lezen, maar reageer nauwelijks (sorry). Dat Beyonce nummer is toch te geweldig?!

  • Reageer nettelie 09/02/2016

    Ik vind Formation dus ook fakking tof (maar Bey kan niet veel fout doen wat mij betreft) EN IK GA DUS IN JULI NAAR HET CONCERT HÈ!!!!!!!!111111 Zusje en ik hebben twee kaartjes weten te bemachtigen via de presale! Ik hoooooooop dat het jou ook lukt maandag. (Of ga je niet?) (Domme vraag, Nathaly. Domme vraag.)

  • Laat een reactie achter