1000 vragen aan jezelf: deel 18

23/02/2016 - 1 reactie

Stel ik ben op een schip en het schip gaat onder en alleen mijn bloedjes en ik overleven de ramp en we dwalen daar op die hele grote zee en opeens is daar een eilandje waar we stranden maar er is helemaal eten, helemaal niets, dan is het allereerste wat ik zou eten van mijn kindjes: hun voetjes (zij kunnen mij niet eten want ik ben groter, bovendien zie ik Joep niet zomaar opeten (Ed trouwens wel, die eet alles), ik bedoel kijk dan:

20160223_081823

Ik vind baby/kind voetjes het allerlekkerste ever. Zo klein en zo mollig en die teentjes en zo schoon en gladjes; heerlijk. Wanneer veranderen voetjes eigenlijk in  smerige grote voeten?

Ik ben trouwens een beetje ziekjes.

Ben je een goede verhalenteller?
Hahaha, nee absoluut niet. Ik praat altijd snel en kort het verhaaltje ook altijd in. Alsof Ed weet waar het boek echt om gaat. LOML doet er altijd stemmetjes en speelt het ook een beetje na NO TIME FOR THAT PEOPLE.

Wie gun je het allerbeste?
Een vriendin van mij die in een half jaar tijd haar man en haar vader is verloren. Die gun ik al het geluk van de wereld.

Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?
Fieuww…..hier moet ik even over nadenken….ik heb eigenlijk echt geen flauw idee. Als ik denk aan iets wat ik gemist heb en waar ik echt bij heb moeten zijn dan is er kennelijk niets belangrijks gebeurd waar ik echt spijt van heb.

Kun je goed je zinnen verzetten?
(ik moest even opzoeken wat dit eigenlijk betekent) Dit kan ik steeds beter! Ik kon voorheen echt ergens in blijven hangen, maar nu kan ik vrij snel afleiding zoeken.

In welke kleren voel je het lekkerst?
Een jurkje en sneakers. Of een spijkerbroek en een trui en sneakers.

Had je graag van het andere geslacht willen zijn?
Hahahaha, soms! Al is het maar om een piemel te hebben (piemel, mag ik dat nog wel zeggen?).  En soms zeg ik weleens tegen LOML “oh wat lijkt het mij heerlijk om een man te zijn en geen last te hebben van schuldgevoelens”.

Van wie word je weleens moe?
Van mensen met een bord voor hun kop.

Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen?
Heel stom, maar Het Leven. Zelfontplooiing, de wet van de aantrekkingskracht, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, hoe je dat allemaal doet, daar kan ik echt uren over praten.

Kun je makkelijk je fouten toegeven?
Yep. Zelfs als het niet mijn fouten zijn (moet ik aan werken dit).

Wat wil je nooit meer doen?
Iets doen tegen mijn zin in.

Wat is je standaard gemoedstoestand?
De laatste tijd ben ik veel moe. Of eigenlijk: lui.

Is alles waar wat je zegt?
(bijna) Alles!

Wat betekent muziek voor je?
Ik ben niet zo’n muziek kenner dat ik bij elk liedje een bepaald gevoel krijg. Muziek is voor mij ook vaak gewoon afleiding van iets. Muziek is trouwens vaak voor mij een “vrolijkmaker”. Als ik eventjes down ben dan wil ik wel snel leuke liedjes horen, gewoon om weer ff vrolijk te zijn.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Dina 25/02/2016

    Huh ja, wanneer komt dat omslagpunt eigenlijk, dat lieve schattige poezelige voetjes van die gore harde voeten met kalknagels worden? Ben je alweer beter?

  • Laat een reactie achter