Des haar week in foto’s: week 5

01/02/2016 - 8 reacties

Gooodmorning konijntjes; hoe gaat het met jullie? Mijn week was fieuwww….nogal heftig, qua gevoel. Ik moest nog heel erg bijkomen van vorige week zaterdag en was daar heel erg mee bezig. Ik was dus even bang dat ik niet genoeg foto’s voor jullie had, maar dat viel best mee. Verder had ik deze week een soort van social media detox. Ik heb besloten om dat maandelijks een weekje of langer te doen. Instagram en Facebook van mijn telefoon gehaald en het bevalt prima. Misschien dat het ook komt door mijn ayahuasca ervaring: ik heb na ayahuasca vaak geen zin in social media. Dus dat zet ik gewoon nog door. Enfin: kijkt u mee?

Maandag:

PhotoGrid_1454246531495

Oh en ps, ik heb besloten om mijn foto’s op bovenstaande manier in het blogje te proppen. Ik weet niet hoe Misslip dat doet, maar  al die foto’s 1 voor 1 uploaden kost me teveel tijd. Maandag dus, Ik besloot een nieuwe tekst op de deur te plakken, lekker #vtwonen en#hip. Verder was het een hele mooie dag qua weer dus lekker erop uit met de kids. Ik besloot met ze de stad in te gaan, en dat ging prima. Joep op de rug in de draagzak en Ed kan lekker meelopen. Bij de Hema besloot ik met ze te eten. Verder kreeg ik het leuke “learn to chill” plaatje van Wen toen ik haar vertelde over mijn ayahuasca ervaring.

Dinsdag:

PhotoGrid_1454246571892

Dinsdag: afspreekdag met mijn lievelings. Aisha vertelde dat haar zoontje nogal een draakje is en stuurde me ook nog door dat driftbuien nog meer kunnen voorkomen bij 3-jarigen. Ed wordt over 2 weken 3 jaar dus God help me. Verder vroeg ik me af of er mensen in de zaal zijn die meer weten over edelstenen en de werking ervan? Ik ben wat aan het oriënteren op het internet en ik vind de Chalcedoon steen heel mooi en wel bij mij passen, denk ik.

Woensdag:

PhotoGrid_1454246631142

Een heerlijke woensdag met de kindjes. ’s ochtends naar Monkeytown gegaan, vinden ze altijd leuk. Verder liep ik hard, dat schoot er een beetje bij in de afgelopen weken. Vol energie kwam ik thuis. Ik ben superfan van de nieuwe beauty lijn van de Etos en de body oil met vanilla en jasmin is echt een aanrader, ruikt overheerlijk. In de namiddag speelde Ed bij een buurjongetje en ging ik met Joep naar het winkelcentrum. Dat vond hij volgens mij heel leuk, lekker alleen met zijn moeder want hij zat alleen maar te lachen. Omdat Joep altijd met mijn draagpop wil spelen en bij de speeltuin ook de pop van een ander meisje reuze interessant vond, kocht ik een popje voor hem. En hij is er zo gek op, super leuk om te zien. En je weet wat ze zeggen “if you let your son play with dolls, he might be…..a dad one day”. Verder ben ik gek op de pasta funghi de laatste tijd, en deze was best goed gelukt. Recept komt snel op DesKookt.

Donderdag

PhotoGrid_1454246685693

Boodschappen met Joep in de ochtend. Die vindt het ook leuk om andermans schoenen aan te doen; bijvoorbeeld mijn uggs. Ik kookte een paprika tomatensoepje, ook heel lekker. En ’s avonds had ik een gezellige date met een vriendin die ik al 1 jaar niet gezien had, verschrikkelijk. Heel veel bij te kletsen dus met een lekkere pizza on the side.

Vrijdag:

PhotoGrid_1454246731746

Een van mijn goede voornemens was: meer afspreken met vriendinnen. Volgende stop was dus: 1 van mijn oudste vriendinnetjes (sinds groep 1!) Ra in Amsterdam. We deden een high tea in Gartine die ik van harte kan aanraden. Man man, wat was het eten lekker. Rollend ging ik terug naar het station. Maar niet zonder de lekkerste chocolademelk van de wereld te drinken bij Metropolitan . Verder kocht ik natuurlijk weer eens nieuwe sneakers. Ik wou deze al heel lang, nooit van gekomen, toch gekocht. “Ik heb maat 38 wel, maar niet meer voor 55 euro, maar voor 90 euro” zei het verkoopmeisje. Huh, ik had juist 90 euro in mijn hoofd dus ik snapte haar niet helemaal. Dat zag ze kennelijk aan mijn gezicht dus legde ze het uit. Wat blijkt: sommige sneakers hebben ook een kinderlijn. Die zijn goedkoper. Het verschil? Op de schoenendoos staat een “kinderpoppetje”, en in de binnenkant van de sneaker staat nog een extra tekst. That’s it! Sommige winkels schijnen de kinderlijnen ook gewoon voor de volwassen prijs te verkopen. Maar wij niet zei ze, en ze kwam ook nog een uit de kelder met een “je hebt geluk! Ik heb nog een maat 38 in de kinderlijn!”. Dus hoppa, sneakers voor 55 euro ipv 90 euro, hatsjee.

Zaterdag:

PhotoGrid_1454246786108

Uitslaapdag. Ik bleef lekker in bed liggen met mijn nieuwste boek: Hendrik Groen- Pogingen iets van het leven te maken Willen jullie wat voor mij doen? Mij beloven dat jullie allemaal, ja echt allemaal!! dit boek gaan kopen en gaan lezen?? Want wat een mooi boek. Ik kocht het boek vrijdag en op zaterdag had ik het al uitgelezen. Geweldig dagboek van een 83 jaar oude man die woont in een verpleegtehuis in Amsterdam Noord.  Grappig, soms heel zielig, maar oh wat ontroert het boek mij. En wat kijk ik nu anders tegen ” de oudjes ” van Nederland aan. Echt een heel mooi boek, ik wil deel 2 nu ook lezen. Verder had ik een zeer gezellige lunch met LOML en schoonzusje.

Zondag:

 

PhotoGrid_1454265671465

Zoals de zondag moet zijn. Uitslapen, natuurlijk. Verder heb ik weer een proefabo op de Volkskrant dus lekker in bed de zaterdageditie lezen. En verder maakte ik een heerlijke pittige tosti. En nu zit ik prinsesje heerlijk op de bank en gaan we straks Sunshine Cleaning zien. Wie trouwens nog aanraders heeft voor leuke goede films (liefst die op Netflix staan) laat het me vooral weten.

Kusjes en een knuffeltje van Des.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Sarah 01/02/2016

  Weet je wat ik zo leuk vind aan jouw blog? Ik zit net in een periode dat het (alleenstaand) ouderschap me zo zwaar overkomt, dat ik nergens nog aan toe kom, dat ik totaal geen eigen persoon meer lijk te zijn. Maar als ik jouw week lees, dan lijk ik weer veel meer nuances te zien, zelfs met uitslapen en zo. Je blijft een persoon in ontwikkeling, dat vind ik superinspirerend om te zien en lezen! PS en je sneakers zijn supermooi.

 • Reageer Manja 01/02/2016

  fijn weekje zo te zien 🙂
  http://www.edelstenenenmineralen.nl vind ik wel een fijne website. Vraag me wel altijd of hoe ze erbij komen waar een steen goed voor is, maar heb al een paar keer een gesprongen steen gehad, of dat ze helemaal dof worden, dus geloof iig wel dat ze energie opnemen. Dofheid krijg ik jammer genoeg nooit weg, ondanks dat ik ze in koud water leg, bij volle maan en ontlaad/oplaad middels bergkristal en magnetiet

 • Reageer Sahar 01/02/2016

  Aanrader op Netflix is een nieuwe docu serie: Chelsea Does. Ze behandelt per aflevering een ander thema (huwelijk, rascisme, drugs) en doet tijdens de laatste aflevering mee aan een ayahuasca ceremonie 🙂 Niet echt representatief voor hoe het er “normaal” aan toe gaat (denk ik)… maar desalniettemin interessant om te zien.

 • Reageer Birgit 02/02/2016

  Hoe doe jij dat dan, vraag ik me af, op zo’n woensdag; hardlopen? Past er dan iemand even op de kinderen?

  • Reageer des 02/02/2016

   yep, mijn man is er natuurlijk ook nog haha

  • Reageer Des 02/02/2016

   yep, mijn man is er natuurlijk ook nog

 • Reageer Marcella 03/02/2016

  Leuk overzicht Des! Fijn dat je weer kunt hardlopen, en je doet veel gezellige dingen. Top!

 • Reageer Ikram 05/02/2016

  ALL THAT FOOOOOOOD <3 Oh ik krijg er honger van 😉

 • Laat een reactie achter