Des haar week in foto’s: week 6

08/02/2016 - 4 reacties

Oh jongens, wat gaat de tijd snel. Het is alweer februari. Ed wordt deze week 3 jaar. Waar blijft die tijd?? Zo lag hij nog in mijn armen, zo zegt hij “mooi niet!” als ik hem zeg dat hij naar bed moet. Ik heb een heerlijke week achter de rug met gewoon mooie dagen met de kindjes en een etentje met vriendinnen.

Maandag

PhotoGrid_1454516390527

Maandagochtend ging ik naar Specsavers om te kijken of ik een bril nodig had. Ik heb 9 jaar geleden mijn ogen gelasert maar ik merk dat ik vooral ’s avonds het moeilijk vind om bordjes te lezen als ik in de auto zit. Of als ik aan het fietsen ben en niet goed afstand kan inschatten. Niet heel levensbedreigend hoor, ik ben echt geen gevaar op de weg, maar ik dacht: toch even checken. Gelukkig is er niets aan de hand. Wel is er een spiertje in mijn oog aan het acco…acclu…aclunogwat, waardoor ik soms inderdaad even met mijn ogen moet knijpen om het goed te zijn. Maar mijn ogen zijn nog steeds 100% fieuw.  Verder had ik zin in chocolade meringues, dus die maakte ik en ik nam ze ook mee naar mijn schoonouders waar de kinderen waren. En Ed maakte weer een zeer goed gelukte foto van LOML.

Dinsdag:

PhotoGrid_1454516427132

Dinsdag ging ik met mijn bloedjes naar het winkelcentrum. Ik had zin in een cakeroll, dus die besloot ik te maken. Even voor de duidelijkheid: dit moest het worden, het werd het gedrocht rechts onderin. Gevalletje: nailed it. Hij was niet minder lekker dus inmiddels wel op en Ed voelde zich geroepen om de slagroom op te eten. Verder maakte ik echt een hemelse gehaktbrood met het allerlekkerste bbq saus ever, recept komt snel online. En ik ging nog even met de bloedjes naar de stad om ergens te gaan drinken.

Woensdag

PhotoGrid_1454576391026

Woensdag, even denken…ik weet niet eens meer wat ik gedaan heb. Hardgelopen, gezien mijn bezwete kop rechts onderin. Verder samen koken met Ed. En selfies gemaakt met Joep waar we gephotobombd werden door Ed. En ’s avonds maakte ik een hele lekkere pasta aglio olio.

Donderdag

 

PhotoGrid_1454608280777

Keek ik weer naar Floortje naar het einde van de wereld, en het is deze aflevering dat ze in Nepal is. Voor iedereen die dit nog niet gezien heeft: DOEN! Zo’n mooie maar ook trieste aflevering. Verder moet ik echt elke dag ZO HARD LACHEN om Joep. Het is echt een clown. Zo wou hij perse zijn badjas aan en heeft hij zijn haartjes zelf gekamd hahahah. Echt love the child. Hij wil ook altijd meehelpen met stofzuigen maar sloeg per ongeluk met de stofzuiger tegen Ed aan, en ik, goede moeder dat ik ben, maakte daar uiteraard een foto van. Mijn moeder kwam langs en die masseert mij altijd, HEERLIJK. Verder maakte ik de lekkerste sandwich ooit met blauwe kaas, mayo, veldsla en kalkoenfilet en heerlijke kip fajita’s. Recepten komen allemaal snel online people!

Vrijdag

PhotoGrid_1454745920068

De enige foto’s die ik heb gemaakt op de vrijdag. Ik ging vrijdag naar de CC om even alles bij te werken (blog, mail, de verplichtingen voor het UWV), alleen helaas want mijn bf is stevig aan de griep. Verder kan Ed eindelijk de stoere Jordans aan die hij van zijn oom Wes heeft gekregen en daar moest natuurlijk een foto van gemaakt worden.

Zaterdag

PhotoGrid_1454789985790Zaterdag ging ik weer eens naar mijn ouders want ik had een etentje met vriendinnen in de avond. ’s ochtends ging ik eerst mediteren, ja een beetje stom dat ik daar een foto van had gemaakt maar ik vergeet echt elke keer foto’s te maken dus dit keer dacht ik van: OJA! FOTO MAKEN NIET VERGETEN. Verder nog een foto van de super vrolijke Nacho, en Joep is echt een zoon van een draagconsulente zoals jullie zien. In de avonduren dus een etentje met vriendinnen waaronder 1 meisje die in Hong Kong woont en waar ik maskertjes van kreeg en chocoladereep uit Japan, ow yeah.

Zondag

PhotoGrid_1454870574355

Gebruikte ik het maskertje wat ik van mijn vriendin had gekregen, het is dus ook ECHT een animal mask hahaha, love de chinezen. Joep vond het wat minder want die vond mij eng. Hij heeft trouwens de volume knop van mijn vaders stereo eraf gemold en we zijn de knop nu kwijt. In de middag reed ik naar huis en de jochies sliepen al snel. Thuis hebben we nog even met klei gespeeld, dat gaat nu best wel goed in die zin dat Joep het niet meer opeet. En natuurlijk is het zondag voetbaldag dus samen voetbal kijken met LOML.

En nu is het 21:00 uur en ik ben ondertussen al 5x (!!) naar beneden gegaan om tegen Ed te zeggen dat hij nu ECHT moet slapen zucht, gewoon mijn programma gemist die ik wou kijken, boehh.  Anyway, wij gaan zo Deadwood kijken, je moet ervan houden. Het gaat over ehh ja het wilde westen?  Ik moest er even inkomen maar i love it.

Veel natte kusjes van Joep (hij heeft last van tandjes dus veel gekwijl).

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Suzan 08/02/2016

  Oh, ik ben benieuwd naar het recept voor het gehaktbrood! Enne.. tips om ervoor te zorgen dat het brood ook daadwerkelijk ‘hard’ wordt? Bij mij zakt het namelijk altijd in, ook al gebruik ik paneermeel (niet genoeg misschien?)
  Dat masker ziet er geweldig uit, kan me voorstellen dat Joep je eng vond 😉 En zo schattig zoals hij met die pop zit! 🙂

 • Reageer Jazzy 08/02/2016

  ohhhh die foto’s van Joep in badjas en met de pop <3!

 • Reageer nettelie 08/02/2016

  Leuke week! Jouw kindjes <3
  En fijn dat je ogen nog tiptop zijn 🙂

 • Reageer Rox 12/02/2016

  Wat ben je een mooooooie mama Des!!!

 • Laat een reactie achter