Des haar week in foto’s: week 7

15/02/2016 - 6 reacties

Goooodmorning everybody! Gut, moeders is weer helemaal uitgerust hoor. En dat mag ook wel, want straks begint de voorverkoop voor het concert van BEYONCE OP 16 JULI!! IK HERHAAL BEYONCE OP ZATERDAG 16 JULI 2016!! Helaas ben ik de ENIGE FAN in heel Nederland die erheen gaat, komt dat mooi uit, want dan heb ik vast BINNEN NO TIME kaartjes.

En sarcasme uit.

Anyway, duimen jullie voor me?

Maandag

PhotoGrid_1455102068591

Ik merk dat ik op de maandag mijn telefoon het liefst weglaat. Heel weinig foto’s dus. Maandag maak ik altijd het hele huis schoon, maar daar had ik geen foto’s van gemaakt dus dan maar een selfie met mijn super schone glinsterende afzuigkap achter mij. Verder was zondag Superbowl dus ik moest natuurlijk het optreden van Bee terugzien. En ik zag dat ik de ramen ook wel mag schoonmaken (iemand hier tips voor? Ik ben een n00b in schoonmaken namelijk)

 

PhotoGrid_1455102102899

Had ik ook geen zin om mijn telefoon bij me te houden, ook weinig foto’s dus. De monteur kwam voor het onderhoud van de cv ketel en dat vonden Ed en Joep reuze interessant. Verder had ik Joep zijn kapsel een beetje opgepimpt en kon Ed ’s avonds niet slapen dus die lag weer lekker tussen ons in.

Woensdag

PhotoGrid_1455123600811

Ging ik naar de Coffee Company om wat bij te schrijven. Ik schrijf tegenwoordig veel stukjes voor en die plan ik alvast in, super handig! Ik haalde ondertussen alvast (heel veel) boodschappen voor Ed zijn verjaardagsfeestje. En de hummus pikant van de Lidl is echt super lekker, dus aanrader! Verder maakte Ed een foto van mij terwijl ik ZIJN speelgoed opruimde en ik had nieuwe kleren besteld bij Loavies en ik vroeg aan Ed of hij even een OOTD wou maken, heeft ie best goed gedaan.

Donderdag

PhotoGrid_1455227527784

Ed zijn verjaardag! Het was zo’n leuke dag! Ed is 3 geworden en je kunt echt merken dat hij zich nu echt beseft dat hij jarig is en dat dat kennelijk heel leuk is. De dag begon natuurlijk met kadootjes (duplo, een boek en een elektrische trein van 70 euro (!!) ik verdenk LOML dat hij de trein leuker vindt). Verder had ik traktaties gemaakt voor de creche, en dat mocht Ed natuurlijk uitdelen. Oja, van een vriendin van mij kreeg ik Vietnamese koffie en ik ben er GEK OP, echt overheerlijk. En zo’n koffiedrinker ben ik helemaal niet. Je maakt het ook speciaal met zo’n kommetje en bordje. En je drinkt het koud, dus met ijsklontjes erin, echt heerlijk! Omdat het zijn verjaardag was mocht Ed ook beslissen wat we allemaal gingen doen vandaag, en dat werd dus Monkey Town. Hij wou ook vissen (“viss’n!”), maar dat vond ik geen goed idee. En ik ben ECHT GEK! op het nummer Formation van Bee, dus die moest ik ook weer even draaien.

Vrijdag

PhotoGrid_1455345626874

Een rustig dagje. Mijn moeder kwam langs en ik was een beetje druk in mijn hoofd. Ik had het idee dat ik nog ZOVEEL moest koken en doen voor Ed zijn feestje, dus ik ging er even uit en besloot om te lunchen bij Anat. En ’s avonds keken we op de bank naar Deadwood. Oja, en ik kwam er achter dat elke vrijdag bij de creche van Ed iets wordt georganiseerd voor peuters, super leuk.

Zaterdag

PhotoGrid_1455443955492

PhotoGrid_1455443995561

Ed zijn feestje! En het was echt super gezellig!! De leukste mensen, heel veel kado’s en heerlijk eten, helemaal geslaagd. Alleen willen LOML en ik het voortaan in een klein zaaltje doen want het is eigenlijk niet te doen zoveel mensen in een best kleine ruimte.

Zondag

PhotoGrid_1455469447433

Een lekker uitrust piama dagje. Mijn beste vriendin R en zusje bleven slapen en we hadden elkaar een tijdje niet gezien dus tot 3 uur ’s nachts gezellig gekletst. Verder heb ik vandaag het huis schoongemaakt  en nog wat gegeten van de restjes van gisteren: de vis pastilla van mijn schoonmoeder en ik had nog wat stukjes cheesecake over. LOML kreeg een flesje rum uit Suriname van de vriend van mijn beste vriendin R. en Ed en Joep kregen een lief valentijnskaartje van tante R. En YESSS, Ed vroeg zelf of hij Frozen wou zien (“mag ik elsa zien?”) en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Dus nu zitten we heerlijk op de bank met z’n allen tv te kijken.

Jullie schatten een hele fijne week EN VERGEET NIET TE DUIMEN VOOR MIJ DAT IK BEYONCE KAARTJES KRIJG!!

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Suzan 15/02/2016

  Gefeliciteerd met Ed! (Haha, nou moet ik even denken aan je post over de Nederlandse cultuur laatst en het iemand feliciteren met de verjaardag van een ander is ook zo typisch Nederlands 😉 Maar in dit geval wel meer van toepassing, want het is je kind en dan ben jij dus ook een beetje jarig ;))
  Het eten ziet er heerlijk uit op de foto’s! En ik zal voor je duimen voor de Beyoncé-kaartjes (Formation is idd een supergoed nummer)!

 • Reageer olga | teamconfetti 15/02/2016

  Duim duim duim! En ramen wassen doen wij bijna nooit (zon schijnt niet naar binnen en voor buiten hebben we een ramen-wasser, superluxe). Tom doet weleens met HG spul spuiten en dan met een doekje. Maar alleen als het volop zomer is en we het opeens zien…

 • Reageer Dionne 15/02/2016

  Gefeliciteerd met Ed!
  Oh en als je tegen alle verwachtingen in toch geen kaartjes voor B. weet te bemachtigen kom je gewoon op mijn verjaardag, das bijna net zo leuk joh.

  Vraagje: hoe doe jij dat met kinderverjaardagen? Ik weet dus echt niet hoe wij dat aan moeten pakken, aangezien N. nogal eenkennig is en het op een krijsen zet als er (relatief) onbekenden het huis binnenstappen. Leuke verjaardag wordt dat. En doe je zoiets ’s ochtends? ’s Middags? Krijg je ze nog naar bed met een huis vol visite? HOE??

  • Reageer Des 15/02/2016

   nou het is hier ook altijd chaos omdat het huis STAMPVOL mensen zit. we hebben wel 40 man en dat is niet eens de hele familie. ik heb dit keer de kleine kinderen vanaf 1400 uur, en de “grote mensen” vanaf 1630, en iedereen blijft natuurlijk eten. dus vanaf 1630 uur zit het huis sowieso helemaal vol. we gaan volgend jaar waarschijnlijk een zaaltje huren hahaha. oh en ja scheelt dat ed en joep niet eenkennig zijn en ik doe dus na 1400 uur zodat ze sowieso hebben geslapen anders wordt het wel drama

 • Reageer nettelie 15/02/2016

  HEB JE KAARTJES?!?!??!??!/////1111

 • Reageer Sigrid 16/02/2016

  Ik krijg altijd zon honger van die verjaardagsmenu’s!
  En haha. Viss’n.

 • Laat een reactie achter