des haar week in foto’s: week 8.

22/02/2016 - 6 reacties

De week na Ed zijn birthdayparteh. Ik ben een beetje moe deze week, ik weet wel waardoor het komt. Ik heb heel weinig gesport de laatste tijd en ik merk dat dus serieus meteen in mijn energielevel.  Hardloopschoenen weer aan dus. Kijken jullie mee naar mijn weekje?

PhotoGrid_1455615684148

Maandag: weinig foto’s. Ik merk dus dat ik aan het begin van de week heel weinig mijn telefoon bij de hand heb, gewoon ff geen zin in ofzo. ’s Ochtends ging Ed naar de peuterspeelzaal en maakte ik scones. In de middag gingen we naar een speeltuintje en daarna stoeien op bed. Verder kregen Ed en Joep een “I love Su” shirtje van mijn beste vriendin R. die daar op vakantie was geweest.

PhotoGrid_1455714950595 Dinsdag: maakte ik een selfie met mijn make up loze kop terwijl ik wachtte op de melk van de havermout. Kort hierna werd ik geroepen door Ed, vergaat ik de melk, zie bovenste foto. In de middag zat ik even op het dakterras, de zon was erg fel zoals jullie zien. En ik had 2 consulten waar ik geen foto’s bij mocht maken (dat vraag ik altijd van te voren, sommige mensen willen liever niet op het internet). Het waren 2 vrij nieuwe consulten voor mij. Zo vroeg 1 moeder of ik haar wou helpen met het afstellen van haar draagzak. Ik was nauwelijks 15 minuten binnen en ik vind het dan zo MOEILIJK om daar toch geld voor te vragen, dus ik heb ook gezegd dat ik echt geen geld wou, en toen gaf ze me toch 10 euro “voor de reiskosten” (het was maar 5 minuten fietsen). Verder had ik een consult met een moeder en haar 15 weken oude zoontje die elke keer aan het overstrekken was in de draagdoek. Ik zag inderdaad al snel dat haar zoontje het echt niet fijn vond in de draagdoek dus ik vroeg even verder. Het bleek dat ze een natuurlijke stuitbevalling had, dat ze 6 weken te vroeg was bevallen en dat hij een voorkeurshouding heeft. Al met al heb ik besloten om het medische advies van de fysiotherapeut af te wachten. Was toch een “leuk” consult als in: leerzaam en een hele leuke vrouw.

PhotoGrid_1455808104198

Woensdag: ’s ochtend naar Monkey Town want goedkoop en kinderen vinden het leuk en ik heb even soort van rust. Ik maakte nog een sapje en een foto van Joep. Joep is echt ZO ONTZETTEND schattig met zijn wangetjes en mondje en tandjes en hoe hij kletst. En in de avond keek ik Modern Family, die heb ik nog niet uitgekeken. Phil is echt mijn lievelings (samen met Cam).

PhotoGrid_1455881050870

Donderdag: Ed naar peuterspeelzaal. Ik was echt heel erg moe, zie foto links bovenaan, maar ik besloot toch met al mijn kracht *kuch* de keukenkastjes schoon te maken. Verder schreef ik nog een stukje. In de namiddag gingen we naar de kinderboerderij, vooral Ed is gek op de geitjes en Joep wou bijna het schrikkeldraad aanraken bij de paardjes, maar gelukkig had ik hem net op tijd vast (typisch Joep die dus geen gevaar kent).

PhotoGrid_1456042391158

Vrijdag: maakte ik nauwelijks foto’s. Ik sliep uit en ik zat in de middag in de CC om stukjes bij te schrijven en te solliciteren. In de avond zag ik pas dat ik maar 1 foto had gemaakt die dag en dat vond ik ook een beetje sneu voor jullie, dus ik maakte nog maar een foto.Van een houten puzzel die Ed op zijn verjaardag heeft gekregen van mijn tante. I love houten speelgoed.

PhotoGrid_1456042138134

Zaterdag: Ed is een beetje ziekjes deze dagen dus we besloten binnen te blijven. Ik maakte een foto van Joep maar ik vergat dat er een flitser op zat, oeps. Verder gingen we in de namiddag na mijn neefjes die jarig waren en daar hebben we heerlijk gegeten. Rollenddd naar huis.

PhotoGrid_1456077834090

Zondag: in de ochtend eindelijk hardgelopen. Met regen en wind dus de rest van de dag rustig aan gedaan. Met Ed en Joep gespeeld en in de namiddag boodschappen gedaan waarbij Ed in slaap viel. Verder LOML de keuken in gestuurd om iets lekkers te koken. En nu met de beentjes op de bank tv kijken. JOE!

 

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer olga | teamconfetti 22/02/2016

  Awwww, dat geflitste koppie van Joep. :’)

 • Reageer yvonne 22/02/2016

  Ik zie het chocoladefudgetaartje van de ah!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zo lekker!!

  • Reageer Des 23/02/2016

   woowww jij hebt goede ogen ahahha, en lekker is die he

 • Reageer Nathalie 23/02/2016

  Aah modern family <3
  Heb je snapchat? Dan moet je "therealjtf" aka Mitchell volgen, altijd leuk 🙂

 • Reageer sigrid 24/02/2016

  wat een fijne week! en lekker eten! die flitsfoto van joep is te leuk.

  ik las net over je luie verhalenvertelskills: ik heb een boek voor A gekregen, Stap maar op mijn bezemsteel, waar kinderen op knopjes kunnen drukken en dan komen er geluidjes uit! Hij vindt t klein als ie is al wel interessant maar ik denk dat Ed en Joep t zeker leuk vinden (en handig voor moeders die een keertje geen zin hebben om het geluid van een draak na te doen :P)

 • Reageer Roos 25/02/2016

  Ik heb het al vaker gezegd geloof ik, maar ik vind jouw leven met de kindjes zo fijn ogen. Zelf kan ik me niet voorstellen genoeg rust in mijn hoofd te hebben om de verantwoordelijkheid voor kleintjes te dragen, maar jou staat het heel goed. Leuk!!

 • Laat een reactie achter