Lekker van jezelluf hauwe

19/02/2016 - 6 reacties

92c650cca8528b72413574aeef5f024d

Goed, ik ga niet zeggen dat je van jezelf moet houden want 1. als het goed is doe je dat al en 2. het internet staat daar al vol mee. En zoals Lianne eens zei in een podcast (ik ben fan, had u dat al gemerkt?) “loving yourself is zo’n dingetje geworden dat het another thing on the to do list is”. En je wil juist af van die to do list, je wil juist een beetje vrijheid, en niet weer een taakje wat je moet afstrepen aan het einde van de dag.

We weten dus allemaal wel dat van jezelf houden supertjes belangrijk is, want he, als jij al niet eens van jezelf houdt, hoe en wat dan verder het in leven? Doe het dus gewoon (nee niet opschrijven).

Want als je echt van jezelf houdt dan:

 • heb je veel minder last van je ego, want de liefde die je voor jezelf hebt staat dat allemaal gewoon niet toe.
 • zorg je goed voor jezelf. Dus dat sporten wordt geen taakje, maar iets wat je doet omdat je nou eenmaal goed voor je lichaam wil zijn, net als dat gezonde eten, en omdat je ook zoveel van jezelf houdt gun je jezelf die brownie ook nog eens.
 • heb je ook alleen maar leuke mensen om je heen want die mensen die continue je vibe verpesten gun je jezelf toch niet?
 • ben je niet zo streng voor jezelf. Galadarling zei eens dat van jezelf houden zoiets is als van je beste vriendin houden. Goed, ze heeft zo haar dingetjes, maar at the end of the day hou je zielsveel van haar. Gewoon, om hoe ze is. Dus fouten mag, daar leer je zelf van, maar super streng zijn voor jezelf is nergens voor nodig.
 • ben je gelijkwaardig en stop je dus met jezelf te vergelijken met anderen.
 • ben je lief voor jezelf. Dus verdien jij die nieuwe schoenen, gewoon zomaar en niet omdat je eerst iets goeds heb gedaan. Vergeet die regels, ga voor jezelf op nummer 1.
 • hou je van je lichaam zoals hij nu is. Precies nu.

Dus lekker van jezelf hauwe mensen. Heb je alleen zelf profijt van, en dat is toch de bedoeling van het hele leven.

Groetjes, en namaste.

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer nettelie 19/02/2016

  AMEN! Ik ben een paar weken geleden dertig geworden (slik) en ik kan je zeggen: houden van mezelf gaat me sindsdien veel makkelijker af. Cliché? Ik weet het niet. Maar ik ben er zó blij mee. Namasté to you too & happy weekend!

  • Reageer Wen. 19/02/2016

   30 is the new 20! Ik ga voor 34 dit jaar, craaaaappp… dat had ik nog nooit “hardop” gezegd LOL okee like I said: 34 is the new 24 😉

 • Reageer Sahar 19/02/2016

  Dat laatste punt is zo godverdorie moeilijk! Allemaal eigenlijk wel. Maar ja, love yourself or die trying blijft wel mien motto.

 • Reageer De Hoestende Avonturier 19/02/2016

  Gelijk heb je! En echt vooral dat van sporten en goed eten geen taak meer is als je eenmaal die zelfliefde hebt (terug)gevonden. Bizar hoe de zelfde handeling met een compleet andere insteek gedaan kan worden! En nog beter ook ^_^

 • Reageer Marjolijn 19/02/2016

  Hey, openbaring! Ik was vorig jaar gestopt met roken en ik mis het af en toe nog wel maar op het moment dat ik denk; zal ik…..? Dan denk ik ook direct NEE ik wil niet want ik wil gezond blijven. Dat is dus omdat ik het steeds meer leer, van mezelf houden. Ik ben ook 34 trouwens, i love 34, alleen al om dit. Wie had dat 10 jaar geleden gedacht? I’m happy with me.

 • Reageer olga | teamconfetti 22/02/2016

  Bedankt Des!

 • Laat een reactie achter