1000 vragen aan jezelf: deel 19

01/03/2016 - 2 reacties

Dag meisjes, hier nog even wat leuke tips voor jullie:

tip 1:
ik las weleens wat columns van Jamie Li en ik vind haar echt LEUK. En ze heeft ook nog eens 2 prachtige zoontjes, ik als moeder van ook 2 prachtige zonen weet hoe dat is. En nu is ze dus ook nog begonnen met vloggen. En I love it. Jullie ook?

tip 2:
Mimi van Another Food Story vlogt nu ook en dat is ook een nieuw favorietje van mij! Haar vlogs zijn niet te lang en vooral veel sfeerbeelden, daar hou ik wel van. Jullie ook?

tip 3: kijk nou eens

CcUbiKtW8AEllYF CcUZQtIXIAIGQcB

Mijn dinsdag kan niet beter jongens.

Heb je weleens een huilbui gefaket?
Hahahaha, ja. Ja, als kind, ja ook bij LOML. Hielp niet heel veel moet ik zeggen.

Werk je graag samen of liever alleen?
Het liefst alleen, ik ben toch niet echt een people person zeg maar. Maar ik kan het wel hoor.

Voor welke fout straf je jezelf nog steeds?
Oeh, wat een zware vraag. Wat een herkenbare vraag ook. Ik straf mezelf voor heel veel dingen. Als ik de kinderen bijvoorbeeld afsnauw.  Dan kan ik mezelf heel veel dingen ontzeggen. Of als ik niet gesport heb.

Welke verliefdheid snap je niet van jezelf?
ik zit nu echt te graven in mijn geheugen maar er is geen 1 verliefdheid voorbij gekomen wat ik niet snap.  Ja, ook Peter Andre, en ook Patrick Kluivert, ik snap het nog steeds.

Sta je genoeg stil bij het leven?
De laatste tijd heel veel.

Voel je je bij sommige mensen heel onzeker?
Ja, toch wel.

Ben je gevoelig voor autoriteit?
Ehh, mwahh soms. Weet ik eigenlijk niet echt. Ik ben er eigenlijk heel allergisch voor, maar ik ben ook wel zo’n klein bang wezentje die zich laat leiden zeg maar.

Ben je graag alleen?
Toch wel.

Waarmee kwam je voor jezelf op?
ook al zo’n goede vraag waarbij ik dromerig uit het raam kijk om even goed na te denken. Ik kom te weinig voor mezelf op, dat is wel iets waar ik achter ben gekomen.

Welk goed doel steun je?
De laatste keer dat ik geld heb gegeven aan een goed doel was iets met vluchtelingen (er kwam een klein meisje aan de deur). Oh ja, dus aan de deur wil ik weleens iets geven en dat is dan vaak wel de kanker of harstichting.

Hoe ziet je droomhuis eruit?
Oh, ik heb laatst mijn droomhuis gezien! Denk ik! Het zag er in ieder geval heel mooi uit. Ik wil een grote woonkamer en een open keuken. Niet perse een kookeiland trouwens. Wel veel aanrechtblad. En verder wil ik voor mezelf een grote slaapkamer waar in ieder geval twee 2persoonsbedden naast elkaar kunnen. En ik wil een aparte meditatie ruimte voor mezelf. En verder wil ik 4 slaapkamers er nog bij. EN! Ik wil een aparte woonruimte erbij voor als mijn ouders bij mij kunnen wonen (dat wil ik echt heel graag. Dat als ze te oud zijn, dat ze dan bij ons komen wonen).

Doe je makkelijk beloften?
Aan de kinderen wel. Dan roep ik tegen Ed dat hij echt een stukje taart krijgt als hij eerst gaat slapen. Nadeel: hij houdt me er de laatste tijd veel vaker aan, dus ik denk dat ik daar maar mee moet ophouden.

Hoever ga jij voor geld?
Laatst zag ik een documentaire, ik weet niet meer over welk land, maar het was een heel rijk land. Onderwijs was gratis, veel eten ook, je kreeg geld van de overheid als je ging trouwen of als je een kind kreeg en er was werk voor iedereen. Enig klein dingetje: de vrouwen mochten niet stemmen. Nou ik verhuis mooi daarheen, was het eerste wat ik dacht. Dan maar niet stemmen. Waarvoor zou ik moeten stemmen als ik zoveel geld zou kunnen krijgen?? Ja, dat was dus het eerste wat ik zei en het ergste is denk ik nog wel dat ik het ergens ook wel meen. Denk ik. Maar zo ver zou ik dus voor geld kunnen gaan.

Ben je vaak eigenwijs ten koste van jezelf?
Nee, die tijd heb ik gehad.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer yvonne 01/03/2016

    welk land was dat nouhou?

  • Reageer In de flow | Kleine Atlas 02/03/2016

    […] Ik vind het in elk geval in eerste plaats daarom leuk om er antwoorden op te geven. Schaamteloos overgenomen van haar, […]

  • Laat een reactie achter