1000 vragen aan jezelf deel 20

15/03/2016 - 6 reacties

Voordat ik verder ga: kunnen we eerst nog even met zijn allen een traantje wegpinken bij deze vlog???

OMG FOEF HEEFT DER EINDELIJK TER HUWELIJK GETROUWD!! Dus ik zat stiekem wel wel een beetje op de vlog te wachten en awwww: ik heb dus echt een beetje moet huilen. Zo aandoenlijk hoe foef dan de hele tijd met het papiertje in zijn hadn zit, en het CONTINUE heeft over de vakanties (???). Hand opsteken als je ook super super nieuwsgierig bent naar haar jurk en het feest enz enz. Stiekem hoop ik dat Masja een winactie doet waarbij je kunt winnen dat je te gast bent bij haar bruiloft, en DAT IK DIE WIN, HOPE IT SO!

Verder wil ik jullie ook allemaal bedanken voor de reacties, tips en advies bij mijn sorry-stukje.  Ik heb er serieus echt veel aan gehad! Ik vind het nog steeds wel moeilijk en sorry zeg ik nog steeds te vaak, maar ik werk eraan, woehoe!

Verzin je vaak doemscenario’s?
Daar heb ik alleen dit antwoord op:
12356491_554446441378554_365043160_n

Wat stel je te vaak uit?
de administratie, natuurlijk. belasting aangifte, elk einde van het jaar dat LOML en ik elkaar beloven dat we nu echt gaan kijken naar de zorgverzekeraar, en meer van dat soort ongein.

Zijn dieren net zo belangrijk als mensen?
hmmm, goede vraag. ik las laatst in de Libelle (haha)(niet mij uitlachen) een stukje over of het hetzelfde is als je kat overlijdt en als je kind overlijdt. Mijn eerste reactie is: echt niet! Maar ik kan me wel voorstellen dat als je huisdier al zo lang bij je is, dat het verdriet dan hetzelfde voelt.  En bovendien: wie ben ik om daar dan over te oordelen? (Voel me zo wijs dat ik dat nu zo zeg).

Hoe zeker ben je van jezelf?
Zeker genoeg, maar ik heb nog wel zat onzekere momenten.

Wat was een onvergetelijke dag?
Toen Ed en Joep werden geboren natuurlijk. Ja heel cliche, maar dat zijn dagen waarvan ik alles nog weet (nou ja bijna alles, veel ging ook in een roes voorbij) en het nooit zou kunnen vergeten.

Wat durf je niet aan jezelf toe te geven?
Dat ik qua karakter steeds meer op mijn vader lijk.

Om elke filmscene moest je huilen?
Net als de rest van de zaal moest ik huilen bij “komt een vrouw bij de dokter”. En er is een film die ik als kind heb gezien met Robert de Niro, een drama.  En die film vond ik zo zielig dat ik traantjes kreeg. Ik kan me alleen met de beste wil maar niet herinneren hoe deze film nou heet.

Wat was je laatste goede idee?
Vorige week, en dat was gewoon even voor mezelf kiezen en niets doen.

Welke verhaal zou je met heel Nederland willen delen?
Mijn/ons familie verhaal. Maar ik denk dat iedereen dat wel heeft. Of tenminste; Ik ben echt opgegroeid met verhalen van en over mijn familie, en daar zou ik wel een heel boek over kunnen schrijven.

Vergeef je mensen makkelijk?
Ja. Elk mens heeft een achtergrond verhaal. Er is een reden waarom mensen bepaalde dingen doen of zeggen .

Wat deed je vroeger wel in een relatie en nu niet meer?
Smeken.

Wat hoop je nooit meer mee te kunnen maken?
Dat mensen om mij heen sterven. Maar dat gaat niet werken, vrees ik.

Vind jij, wat niet weet, wat niet deert?
Ja! daar geloof ik heel erg in. Ik hoef niet alles te weten.

Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen?
Heel belangrijk.  Te belangrijk. Ik probeer de laatste tijd wel meer op mijn eigen gevoel te varen.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Olga | teamconfetti 15/03/2016

  Jij bent ook heel erg wijs Des. En nu ga ik die vlog kijken (terwijl ik eigenlijk iets op mijn to do list moet doen) #sorrynotsorry.

 • Reageer sigrid 15/03/2016

  hehe ik vond t ook een leuke vlog! en vroeg me ook af wat voor dingen ze allemaal hadden moeten ‘opgeven’ (ofzo, zoiets zegt ie steeds!) 😉

  • Reageer Des 15/03/2016

   dat was ons (de clubcake) ook al opgevallen! na lang beraad denken wij dat ze het over hun privacy hebben.

 • Reageer Marieke 15/03/2016

  Je moet die dubbelcolumns van die twee mensen met die baby in Elle eens lezen. (Online.) Voel je je gelijk nooit meer ergens schuldig om! (En neem je af en toe dat sigaretje met plezier.)

 • Reageer Manja 21/03/2016

  is die film met Leonardo Dicaprio en Robert de Niro? This boys life?

 • Reageer gta online hack 30/03/2016

  Hi Dear, are you in fact visiting this web page regularly, if so after that you will
  absolutely get good knowledge.

 • Laat een reactie achter