1000 vragen aan jezelf deel 21

22/03/2016 - 2 reacties

Trouwens, ik ben van plan om het woordje “love” wat vaker te gebruiken. LOML en ik kijken ’s avonds altijd naar Dragons Den op RTL 7, en daar hoorde ik Deborah Meaden eens tegen een kadidaat zeggen “ofcourse love”. En mijn favoriete kok (en hij wordt weer vader!!) Jamie Oliver zegt het ook heel vaak “yes, my love”. Oh, i LOVE  it zo, dat woordje. Dus nu zeg ik elke ochtend tegen LOML “hello, my love” of tegen Ed als hij een beetje onduidelijk praat “wat zeg je mijn love?” of tegen Joep als hij zit te huilen omdat zijn broer hem slaat “niet huilen, my love”. Echt, de wereld wordt een stukje mooier als iedereen “my love” zou zeggen. En als mensen dit in het echt konden doen:

Snapchat-3200439025286605844

Ben je een vooruit- of achteruitdromer?
Vooruit, absoluut! Ik droom altijd over dingen die ik graag nog wil bereiken.

Ga je makkelijk de confrontatie aan?
Nee, nope, nooit. Ik ben echt een watje. Ik ben liever stil en kruip zachtjes weg.

Waarin verschillen je moeder en jij?
Oeh, goede vraag. En nu ik er zover nadenk; zoveel verschillen wij eigenlijk niet zoveel met elkaar. Mijn moeder is wat meer gastvrijer dan ik en maakt sneller een praatje met mensen. En ik wil eigenlijk nu zeggen dat zij meer met het geloof bezig is dan ik, maar eigenlijk is dat niet zo. Dat verschilt ook niet veel, maar ik doe het meer op mijn eigen manier.

Waar ben jij het liefst?
Thuis, met mijn gezin.

Krijg je voldoende aandacht van het andere geslacht?
Van mijn man ja. Van andere mannen, nee. Ik word nooit versierd, er wordt nooit met mij geflirt. En stiekem, ja heel stiekem, vind ik dat soms wel jammer.

Wat is je favoriete toetje?
Iets met chocola, natuurlijk.

Waarin ben jij een natuurtalent?
met niet mijn zinnen afmaken. En ik heb dat niet eens door. Maar soms ben ik aan het praten en stop ik opeens en dan hoor ik LOML opeens roepen: JA EN TOEN??!

Wie is in je omgeving is onlangs positief veranderd?
mijn vader. Ik ben heel trots op mijn vader hoe hij zich persoonlijk ontzettend heeft ontwikkeld.

Heb je jezelf weleens betrapt op racisme?
Yep. Erg he. Terwijl ik trouwens vannacht nog dacht aan Sylvana Simmons waar ik een stukje over wil schrijven omdat zij zoveel shit over haarzelf heenkrijgt. Maar inderdaad, ik zeg het maar heel eerlijk: ja, ik heb bij bepaalde groepen mensen ook een bepaald beeld (ps tip: Chelsea Does op Netflix. Ze heeft ook een show over racisme, heel interessant)

Voel je je fit?
Ja, nu wel!

Heb je financieel alles op orde?
Yep.

Welk boek heeft je teleurgesteld?
Oeh! Ik heb dus het boek “Wat ons niet zal doden“, of eigenlijk Millennium 4 al een tijdje op mijn nachtkast liggen en ik kom er maar niet doorheen. En daar baal ik gewoon van, want ik was GEK op de Millennium serie, maar deze heeft dus een andere schrijver en het is gewoon stom.

Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?
We hadden een nieuw huis gekocht.

Ben je een zwart-wit denker?
Yep, ook heel erg. Het is bij mij of het ene, of het andere uiterste. Ook daar probeer ik balans in te houden.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer yvonne 22/03/2016

  Heb je ook snapshot? Mag ik je snapnaam weten my love?

 • Reageer Fatima 22/03/2016

  Ik werd verliefd op ‘my love’ sinds de serie ‘Lie to me’.
  Die man noemde zijn dochter altijd my love.. ooooh baby I love that.

  Ik heb een tijd ‘lief’ gebruikt. Wat is er lief? Hoe gaat het ‘lief’?

 • Laat een reactie achter