1000 vragen aan jezelf deel 22

29/03/2016 - 2 reacties

(Joe ben ik weer even hier. Wat vinden jullie van mijn allereerste samenwerking *kuch* als blog zijnde?? En zeer objectief geschreven natuurlijk ook he).

De laatste tijd heb ik dus wat ruzie met mijn blog, vooral achter de schermen. Veel spam, ik kan niet altijd inloggen, en het lukt mij opeens niet om filmpjes te uploaden. Hoe dan?? Met hulp van Angelina en Antagonist ben ik veel aan het heen en weer mailen en hoop ik dat het snel oplost. Verder heb ik de laatste tijd veel ideetjes voor mijn blog. Ik vind het vloggen heel leuk om te doen, dus ik ga daar zeker mee door. Misschien een extra video in de week door over bepaalde onderwerpen (tips? advies? roept u maar!). Daarnaast heb ik sinds kort ook een vaste planning over welke onderwerpen ik dagelijks schrijf en dit wil ik wat duidelijker laten zien op mijn blog. Het moet gewoon een gezellige boel worden hier (dat is het al natuurlijk, heus!) en duidelijk zijn waar ik precies over schrijf. Ohja, het eerste wat ik ’s ochtends doe is kijken op Snapchat (desbz, voeg me toe yes?) of ze nieuwe dingetjes hebben:

PhotoGrid_1459248790144

 

 

Wat voel je als je verliefd bent?
Kriebeltjes! Echt vlindertjes in mijn buik.

Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?
Eten sowieso wel. ik drink zelf geen alcohol en vind dat dus ook niet zo nodig om het gezellig te hebben.

Welke dingen staan nog op je to-do list?
Pfff genoeg. Een boek schrijven dat staat al een tijdje al heel lang op mijn lijstje. en de marathon hardlopen.

Twijfel je vaak?
Nee. ik maak juist zsm een beslissing of een keuze. Ik hou niet van wachten en ik hou niet van twijfelen. Gewoon hatja knoop doorhakken.

Waar ben je ontevreden over?
Mwahh, niet echt veel op dit moment. Mijn leven loopt lekker dus er zijn geen hele grote dingen. Maar goed, het huis kan altijd schoner en ik baal soms wel dat het hardlopen voor mijn gevoel nog steeds zo traag gaat.

Met welk gevoel stap je in een vliegtuig?
Met die vliegtuigrampen vorig jaar ging ik voor het eerst met een beetje angst het vliegtuig in. Ja, ik vond het best wel spannend.  En ik dacht ook: nou ja als we gaan, dan gaan we met zijn allen…stom he? Dat stelde me ook wel een beetje gerust.

Vind jij: voor wat, hoort wat?
Oehh goede vraag! Ik heb het er weleens met LOML over. Hij zegt altijd dat als je iets voor een ander doet, dat je dat moet doen vanuit je hart en niet omdat je iets terug wil hebben. Dat vind ik ook wel zo, maar als ik iets voor iemand doe, en ik vraag daarna hulp of wat dan ook terug en ik krijg vervolgens niks terug dan kan ik best wel denken: ja maar HALLO, ik deed toch ook iets voor jou WTF???

Ben je weleens gepest?
Een beetje. Ik werd altijd Despinda genoemd. Of Dessnorta (die deed wel een beetje pijn).

Hoe spontaan ben je?
In de omgang: niet. In dingen doen weer wel.

Steun jij mensen onvoorwaardelijk?
Nee. Zeker als ik het niet terug krijg.

Waar voel je je schuldig over?
Dit probeer ik dus te minderen want ik kan me om alles en iedereen de hele dag schuldig voelen. Ik voel me nog weleens schuldig als ik niet sport.

Welke mensen van vroeger zitten nog steeds in je hart?
Weinig mensen. Ik ga niet veel om met mensen van vroeger.

Wat geeft het leven zin?
Liefde! Ik hou van de liefde!

Wat had je graag eerder geweten?
Dat je van jezelf moet houden, altijd. En dat elke dag Mcdonalds eten niet goed is voor je huid.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer yvonne 29/03/2016

    En je bff’s dan? Ken je die niet van vroeger?

    • Reageer Des 30/03/2016

      nee die ken ik eigenlijk allemaal van net!

    Laat een reactie achter