[samenwerking] Pumpies [/samenwerking]

29/03/2016 - 3 reacties

Wie mij al een tijdje volgt weet ook: ik heb al vele stukjes over schoenen geschreven. Over het gebrek aan schoenen, over het teveel aan schoenen, over schoenen die niet lekker lopen (altijd hakken), over schoenen die heerlijk lopen (altijd Uggs), enz enz.

Dat is logisch natuurlijk, zul je denken. Ik ben tenslotte een vrouw, en zeg je vrouw dan zeg je schoenen. Maar bij mij is niets minder waar. Ik haat schoenen kopen bijvoorbeeld. Want in mijn hoofd heb ik een perfecte schoen die ik natuurlijk nergens kan vinden. En als ik hem al ergens zie en hij is niet te duur (komt vaak voor) dan ben ik ze alweer zat, een week later.

Ik weet nog wel dat Joss Stone (kennen we haar nog?) in een interview zei “ik loop het liefst op blote voeten”. “Omg, dat wil ik ook!”dacht ik toen. Op blote voeten is namelijk heerlijk. Maar goed, dat kan natuurlijk niet. Want dan worden je voeten vies. En dan komen er fietsen overheen, of een vrachtauto. Zul je net zien natuurlijk.

Dus koop ik om die reden toch schoenen, en de laatste tijd zijn dat vooral sneakers. I love sneakers. Laten we eerlijk zijn, sneakers kun je overal onder dragen. Onder een spijkerbroek, natuurlijk. Onder een rok. Onder een jurk. Het kan zelfs onder een bruidsjurk, heust! En de hele avond kun je er op dansen ook! En jawel, bij Sacha vind je deze mooie sneakers. Veel wit, wat zwarte en hier en daar een hippe flower sneaker (ps deze is dus mijn favoriet).

Sneakers dus. En anders mijn skanky laarzen, die heb ik ook nog (zwart, hak en kniehoog). En ik zou toch echt wel zwarte pumps moeten dragen, het moet! En die vond ik bij Sacha. Zwart, met een punt en een brede hak. En super sexy. Net als ik.

IMG_20160329_122146

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Rowan 29/03/2016

  Wat een heerlijk stukje!! Heb weer erg om je gelachen! Heerlijk he, speakers!

 • Reageer Manja 30/03/2016

  Aaaah wat hoog! je hebt de verkeerde link , bij die je vond bij Sacha.
  Beste advertorial ooit gelezen trouwens!

 • Reageer Wen. 01/04/2016

  Sneaaaaaakerliefde! & hetzelfde probleem inderdaad met droomschoenen in mijn hoofd die niet overeen komen met de realiteit 😉 Ik houd ook van laarzen, maar die heb ik afgezworen. Zo lang op sneakers gelopen dat hakken niet meer comfortabel zijn dus weg ermee!

 • Laat een reactie achter