Des verwondert: zonnebril

24/03/2016 - 4 reacties

De laatste tijd heb ik dus een fascinatie voor mijn huid. Of nouja, fascinatie is een groot woord maar ik sta ’s ochtends wel net wat langer voor de spiegel om mijn huid even te bekijken.

Ik ben niet ontevreden. Het mag natuurlijk net wat gaver zijn (ik blijf vrouw dus er moet natuurlijk wel iets over te zeggen zijn), maar ik durf wel zonder faundeesjon over straat.  Ik heb nog geen rimpels dus ik ben een tevree mens. Maar goed, ik ben dan ook aziaat en ik heb goede genen en ik vind dus ook dat met die 2 voordelen ook wel zuinig mag zijn met mijn huid.

Veel drinken en vooral niet roken (de laatste tijd wil ik nog wel eens een sigaretje opsteken, foei Des, foei!), sporten, gezond eten, het moet gezegd worden als ik dat allemaal niet doe merk ik dat meteen aan mijn huid

Laatst las ik een interview in een blad (en met blad bedoel ik eigenlijk de Margriet, ergens schaam ik me ervoor dat ik de Margriet en de Libelle met veel liefde lees, maar waarom eigenlijk? Hulde aan de Margriet! En aan de Libelle!) met een vrouw en ik zou haar zo 30 jaar schatten. Ze bleek 50 jaar te zijn. Kijk, dat wil ik nou ook, dacht ik zo. Zo min mogelijk rimpels, of in ieder geval dat proces vertragen. En daar hoort bij: een zonnebril. Tegen de zon-knijp-oogjes-rimpels.

Zij die kennen weten; ik draag nooit een zonnebril. Nooit. Ook niet op vakantie. Ik heb niet eens een zonnebril. Ik vind zelf dat ik geen zonnebril kop heb en ik heb een vrij kleine neus en dan zijn zonnebrillen vaak te groot. Maar dat kan eigenlijk niet meer he, geen zonnebril hebben. Ik moet eigenlijk ook een zonnebril, want stoer. En leuk. En mooi. En dat ben ik ook allemaal, tenminste nog wel.
Dus kocht ik de Ray Ban Wayfarer een tijdloze zonnebril van ruim 198 euro.

Een stukje beginnen over mijn huid en eindigen met het goedpraten voor de koop van een zonnebril, alleen ik kan dat.

ps ik had dus een mooi gifje gemaakt (ja, dat kan ik tegenwoordig ook), maar er is echt van alles met mis met mijn blog qua lay out en spam en weet ik veel, dus het lukt me gewoon niet om die online te zetten. Daarom een andere foto van de Ray Ban Wayfarer. En als je nog interesse hebt in het filmpje moet je ff op mijn FB pagina kijken. Als troost voor jullie daarom maar een foto van dit lekkertje:

240b81bdf69025fcd5aa02cd30548d68

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Dina 24/03/2016

  Ja is het wat, de Margriet? En de Libelle? Ik heb ze nog nooit gelezen eigenlijk, want heb altijd het idee dat het bladen voor oude wijven zijn. Nu ben jij dat absoluut niet, dus het moet wel leuk zijn dan. Denk ik. Toch? Ik zal volgende keer eens door zo’n blad bladeren als ik in de winkel ben.
  Wat betreft het zonnebrillenhoofd… die heb ik ook niet. Ik had vroeger eens een zonnebril gevonden die mij stond en die was ik na een paar weken uiteraard kwijt, daarna nooit meer een gevonden (tot vorig jaar, toen kocht ik ook een nieuwe Ray Ban).

 • Reageer Manja 24/03/2016

  foei, Des, foei!
  Zo’n dure zonnebril kopen… terwijl de zon niet eens schijnt! 😉

 • Reageer De Hoestende Avonturier 24/03/2016

  Oh hemel, het wel/niet zonnebrillen dilemma houdt me een groot deel van de zomers bezig! Want mèt: hopelijk minder snel echte rimpels, en minder vaak een heel lelijk knijp-gezicht wanneer buiten. Maar ook: wit(te) streepje(s) over je gezicht! En dat vind ik ook echt niet flatterend. Maar ik denk de laatste tijd ook meer aan mijn huid. Mag ook wel. Als ik het fotootje van jou in de zijbalk bekijk kan jij nog jaren zonder zonnebril joh. Het is trouwens wel een hele mooie, die je hebt gekocht!

 • Reageer sigrid 25/03/2016

  geen enkele zonnebril staat me! ik heb er inmiddels maar vrede mee omdat ik in tegenstelling tot jou dus echt niet tegen in de zon kijken kan 😛 maar ik vond ‘m je heel goed staan in de vlog!

 • Laat een reactie achter