1000 vragen aan jezelf: deel 24

12/04/2016 - 0 reacties

Twee dingen die ik vandaag ga kopen: een nieuwe boyfriend-jeans en de Nivea After Shave balsem want die schijnt de beste primer ooit te zijn. Kan ik het flesje mooi delen met LOML. Twee dingen die ik dacht toen ik vanochtend opstond “ik moet plassen” en “schijnt de zon vandaag?”. Twee dingen waar ik zin in heb nu “hardlopen” en “zoenen met LOML”. En verder ging ik gisteren met de boys naar “de grote speeltuin” (zo noemt Ed de speeltuintjes. We hebben de kleine speeltuin, de grote en “de andere”).  Kijk eens wat een stoere:

20160411_162456

 

Ben je nog steeds dezelfde persoon als vroeger?
Nee. Nope. Helemaal niet. Hoe ouder ik word, hoe fijner ik me voel.

Waarom heb je gekozen voor het werk dat je nu doet?
Omdat ik altijd al moeder heb willen zijn.

Welke slechte gewoonte heb je?
Ik maak mijn zinnen nooit af, ik ben een beetje warrig en ik pluk velletjes rond mijn nagel.

Vaar jij je eigen koers?
Dat probeer ik wel steeds meer te doen.

Waar kun je over doorzeuren?
Ja, hahahaha. Ik moet nu even lachen omdat ik vrijdag dus nog een stukje schreef over dat ik het moeilijk vind om eerlijk te zijn. Maar ik kan dan wel door blijven zeuren als mensen mij niet goed begrijpen of “niet echt doen wat ik wil” (dit klinkt een beetje bazig).

Is elke relatie te redden?
Niet altijd, maar je kunt altijd jezelf redden.

Met welk lichaamsdeel ben je tevreden?
Met alles behalve mijn buik.

Hoe houd je het leven spannend?
Tja, spannend, schpannend. Ik ben er tussen ook wel achter gekomen dat het leven niet spannend hoeft te zijn. Je hoort bijvoorbeeld soms mensen zeggen “ik hou niet van een 9 tm 5 baan”. Nou werk ik op dit moment niet maar als ik zou werken zou ik juist voor een 9 tm 5 baan kiezen omdat juist dat het beste bij mij past. Ik ben geen impulsief persoon die vandaag beslist dat ik morgen even een wereldreisje doe want “he, het leven lekker spannend maken”. Spannend is voor mij al de achtbaan van de efteling. Maar goed, een beetje uitdaging mag best. En leuke dingen ondernemen is voor mij het leven leuk maken.

Kun je goed presteren onder druk?
Dat weet ik niet echt. Ik ben een echte planner dus zal nooit iets op het laatste moment af laten hangen.

Welke levensfase heb je als prettig ervaren?
Toen ik nog klein was. Tot en met groep 5.  Toen woonden we nog in een ander huis met de hele familie vlakbij ons. Heerlijke tijd vond ik dat. Het werd echt heel erg anders toen wij verhuisden.

Vind je andere mensen net zo veel waard als jezelf?
Ja. Soms zelfs meer dan ik.

Heb je altijd een keuze.
Ja. Altijd.

Wat is je favoriete seizoen?
De zomer!

Hoe had je willen heten als je zelf je naam had mogen uitzoeken?
Zoals nu. Ik ben tevreden met mijn naam. Bijna niemand noemt mij trouwens bij mijn volledige naam “Deswinta” maar gewoon Des.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter