[ad]names4ever.nl[/ad]

12/04/2016 - 3 reacties

20160405_144211

Voor zij die mijn vlog keken: ik kreeg een mailtje van names4ever.nl. Of ik een stukje wou schrijven in ruil voor een ketting? Zeg ik nooit nee tegen. Zeker niet voor minimalistische kettingen. Cause I love them.

Nou ben ik zelf dus helemaal niet zo van de sieraden, maar kettingen vind ik dan wel handig. En dan liever niet van die statement kettingen waardoor je meteen een kerstboom lijkt, maar wel van die kleine lieve schattige. Names4ever heeft ze. En veel meer dan dat.

Names4ever is een webshop van gouden en zilveren naamsieraden. Ze maken alles in eigen atelier. Dat scheelt voor de mensen die nooit eens een naamketting kunnen vinden van hun eigen naam (IK!) want N4E maakt ze gewoon voor je.

Waar voorheen de Anita’s en Sjonnie’s een naamketting droegen is dat nu helemaal over. Want heust: echt hip. En handig. En leuk, want zorgt voor gesprekstof (“wat heb je daar nou staan? Oh, wat een mooie naam!”). Ik bedoel Carrie droeg em ook in Sex and the City. Dat zegt wat.

De naamketting kan in goud en zilver worden geleverd. En wil je 2 namen, dan kan dat ook. Of een leesteken erbij, of toch een hartje ertussen, het kan. Ook leuk, vind ik zelf dan, een kinder naamketting. Voor je dochtertje (voor Ed en Joep sla ik even over).

Ook te vinden in de webshop: vriendschapsringen.  Jij draagt een ring, je BF draagt een ring. Ik zeg je: een beter bewijs voor bff’s is er niet. Bij N4E kun je ook nog eens jullie namen erin laten graveren. Of misschien een ander woord wat jullie vriendschap verbind (ik weet maar 1 woord voor mijn vriendinnen: food). N4E heeft een collectie ringen van zilver, zilver met zirkonia en edelstaal.

N4e heeft ook moeder en kind sieraden, serieus te cute voor woorden. Je kunt de hangers bestellen in zilver en goud, of gewoon losse bedeltjes. En deze bestaan uit 2 kleine voetjes (VOETJES! KLEIN! LOVE THEM!) of van het hoofdje van het kindje. Ook hier kun je uiteraard de naam in laten graveren.  Cheezy? I think not. Wedden dat je super origineel bent met deze ketting als kraamkado?

Zelf koos ik voor de Infinity hanger. Infinity, wie kent dit symbool niet? Infinite betekent oneindig, en dat kun je weer zien als oneindig liefde, in mijn geval. Ik koos de zilveren ketting met, uiteraard, de namen Adam & Ayoub erop.  Dat kan dus gewoon: 2 namen erop, of misschien toch 1 en wil je geen naam dan kan je de infinity hanger ook gewoon zo bestellen.

Heel veel keus dus, bij Names4ever. Ik zou zeggen: neem een kijkje en bij vragen kun je altijd mailen naar info@names4ever.nl. Super snelle en vriendelijke klantenservice. Als je iets besteld dan komt het snel binnen (ik had mijn hanger volgens mij binnen een paar dagen al thuis), netjes in een doosje en bubbeltjes-envelop (kun je later weer lekker lek prikken, word je lekker zen van).

Op hun Facebook pagina worden er regelmatig winacties gegeven, dus like-en maar.

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Rowan 12/04/2016

  Wat een mooie ketting! Prachtig! Doe je goed! 😉

 • Reageer Maartje 12/04/2016

  Dat is een mooie ketting geworden! Ik vind het ook mooi dat de namen subtiel op het teken staan.

 • Reageer Emma 15/04/2016

  Mooi hoor! Goeie deal zo
  Ik heb jaren terug een kettinkje van mijn vriend gekregen dat ik nog steeds altijd draag. Soms vind ik het wel jammer dat ik daardoor geen andere sieraden draag, maar who am I kidding ik zou die moeite toch niet nemen haha. Het is een heel simpel zilver kettinkje met één steentje, vind m ook nog steeds mooi dus dat scheelt

 • Laat een reactie achter