Des verwondert: Fesjon

21/04/2016 - 3 reacties

3f177767c00f949f4bc8977f37267cfb

Fesjon en ik, nou het kan nog maar net door 1 deur. Toegegeven: ik word best een beetje vrolijk van fashionbloggers. Die er altijd zo cool uitzien, zonder al te veel moeite te doen. Tenminste: zo lijkt het natuurlijk altijd he. Style Bubble is echt mijn lievelings. Tess van Daelen vind ik er ook altijd purrrrfect uitzien. En dat boyish van Sabrina, love it also.

Zelf kan ik dat natuurlijk nooit. Dat denk ik dan. Ik bedoel: ik wil er natuurlijk leuk uitzien maar echt niet teveel moeite voor doen. Dat is echt the story of my life. De laatste tijd kleed ik me vooral praktisch, want ja je bent nou eenmaal moeder van 2 bloedjes. Ik heb echt heel veel respect voor mama’s die nog steeds op hakken blijven lopen maar me cant do.

Wel heb ik, sinds de laatste keer dat ik mijn kast heb opgeruimd, me vastgehouden aan mijn credo: alleen dingen kopen die ik ook echt draag. En dat hoeft niet perse goedkoop te zijn. Ik vind heel veel dingen leuk op een hangertje, maar zodra ik het thuis draag denk ik toch al snel: ja het is NU leuk, maar volgend jaar draag ik het vast niet meer. Kortom: hoe ouder ik word, hoe meer ik ben van de basis en de iets meer tijdloze kledingstukken. En volgens mij zijn dit ze:

 • sneakers. Of allstars. Altijd. Kan nooit misgaan. Kan onder een spijkerbroek, kan onder een rok, kan onder een jurk, kan in de winter, kan in de zomer. En super handig als je in de Monkey Town bent en achter 2 jochies aan moet rennen.
 • Zwarte laarzen. Elke vrouw moet zwarte skanky boots hebben.
 • (en zwarte pumps, maar ik heb wel 4 paar en draag ze bijna nooit).
 • een goede spijkerbroek. En als je dan eindelijk een goede hebt gevonden; koop er dan meteen 2 of 3 van. Doen!
 • een zwarte jurk. Met korte mouwen of lange mouwen.
 • een maxidress: in de winter met lange mouwen en in de zomer met bandjes.
 • een rok tot net over de knieën. Kunnen sneakers onder. En dat truitje prop je erin, zie je je buikje ook niet. Handig!
 • trui: maarja, wat voor trui he. Zelf ben ik heel erg van de “crewneck sweaters“. Kan op een spijkerbroek, kan op een rok. Klaar.
 • een zwart motor jackie. Gaat ook nooit “uit”. Ik heb deze.
 • jas met tijgerprint: nee, is niet ordinair. Ik ben nog altijd op zoek naar de meest perfecte.

Verder: een eye liner, rood lippenstiftje, haar in een knot en ik zeg alleen maar:

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Fatima 21/04/2016

  Ik ben op de helft van mijn mood&kleurenboard.
  Serieus, fashion is zooo moeilijk. Een styl vinden, kleuren die bij je passen pff

  Jij bent dan al stukken verder.. uit jouw lijstje heb ik dus gewoon nog niks gevonden wat écht écht lekker zit, prima past, leuk is en blijft. Behalve de zwarte pumps <3, ik moet ze alleen nog uit de doos halen en gaan dragen <3.

  En lekker liedje zo in de ochtend!

 • Reageer Kleine Atlas 21/04/2016

  Jaa, nieuwe linkjes, dat vind ik altijd zo leuk aan blogs.
  En is dit toeval? Ik heb net gisterenavond besloten mezelf op een kleurenanalyse te trakteren want ik ben het zo zat miskopen te doen en nu denk ik dat er allemaal wonderlijke veranderingen gaan komen in mijn garderobe/leven zodra ik het gedaan heb.

 • Reageer Manja 21/04/2016

  Ik heb ook zo’n lievelingsspijkerbroek, van de h&m, helaas niet meer te koop, was 18euro dacht ik, zat echt zoo lekker!!!!! Heb er twee van, baal dat ik niet meer gekocht heb. Ik had toen een van gstar gekocht (duur!) en een van hm (goedkoop!), en draag alleen die van hm…. zucht. Hij zit lekker, mn benen staan er goed in, mn billen komen er goed in uit, echt een perfecte broek!

  En zwarte pumps? Nee ik heb hele mooie oranje pumps hahaha (ze zijn echt! mooi).
  Zwarte laarzen? Ook niet, witte, blauwe en bruine.
  Zwart jurkje? Nee, steenrood jurkje
  Ben meer van kleur hihi

  Trouwens je draagt adidas orignals toch? Wat voor maat heb je en vind je deze leuk?
  http://wheretoget.it/look/1495321

 • Laat een reactie achter