[ad] Des werkt samen met: horloge(.nl) [/ad]

03/05/2016 - 1 reactie

Wie mijn vlog van vorige week heeft gezien weet het: ik draag mijn horloge weer. Dat zit zo. Ik was altijd een horloge liefhebber. Maar toen kwam de telefoon. De mobiele telefoon weet u wel. En toen ging ik, om 1 of andere reden, mijn horloge niet meer dragen. Want ja: ik zat inmiddels zo vaak met mijn neus in de telefoon dat ik dat ding gebruikte om te weten hoe laat het was.

Tot nu. Want van LOML heb ik altijd horloges gekregen. Een mooie Fossil in het begin van onze verkering die ik heb weggegooid toen het uit was, die opeens kwijt was. Een Calvin Klein later. En nog een retro vintage Casio. Of ik ze droeg? Ja, eventjes. En toen lagen ze stof te happen in de la van mijn nachtkastje.

Toen ik een paar weken terug heel zielig zei dat hij bijna nooit meer kadootjes gaf (ok, de sporthorloge en mijn macbook air vergeten we voor het gemak even) zei hij: je hebt mooie horloges van mij en die draag je niet eens.
Oeps.

Ik voelde me even een slechte vrouw. Dus kocht ik nieuwe batterijtjes en inmiddels draag ik ze weer. Op het juiste moment kreeg ik ook nog eens een mailtje van Horloge.nl. Of ik een horloge wou uitkiezen en er een stukje over wou schrijven? Yes please!

Horloge.nl heeft een hele uitgebreide collectie van dameshorloges. Zelf hou ik van horloges die bijna op armbandjes lijken. Niet te breed dus, smalle bandjes en niet teveel poespas erbij. Een beetje klassiek. Fossil dameshorloges  heeft daarin de juiste modellen en ik besloot voor deze horloge te gaan:

PhotoGrid_1462271537718

Ik zag ook de Guess dameshorloges en die zijn ook prachtig. Deze staat nu op mijn wishlist.

Weet je niet hoe laat het is? Tijd om een kadootje voor jezelf (of iemand anders) te kopen (HAHA) . Bestel je bij horloge.nl voor 14: 30 uur dan is de horloge zelfs dezelfde dag al binnen. Op de Facebook-pagina van Horloge.nl  staan regelmatig winacties dus die kun je ook altijd like-en. En ik heb ook nog eens een kortingscode voor jullie geregeld.  Gebruik de code “desschrijft284165” bij het afrekenen en dan krijg je 5% korting (geldig tot 15 mei 2016).

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Emma 08/05/2016

    Mooi horloge heb je uitgezocht!
    Ik heb er vorig jaar maar liefst twee van mijn vriend gekregen. Ik zou er eentje krijgen, maar Siebel deed de tweede cadeau en dan ben ik ook de kwaadste niet. Ik vind het wel handig om er meerdere te hebben, kan ik altijd afwisselen zodat ik ze niet zat raak 🙂

  • Laat een reactie achter