Des schrijft gewoon even een stukje tussendoor:

21/05/2016 - 4 reacties

Toen ik vanochtend wakker werd ging ik eerst mediteren mbv mijn Calm app. Vervolgens ging ik naar de wc om een plas te doen. Ow wacht, het was andersom. Ik werd wakker omdat ik ontzettend nodig moest plassen. Normaal gesproken doe ik dat in de nacht, want Joep wordt altijd wel wakker, maar Ed en Joep slapen bij mema en jedi, dus dan heb je niet zo’n makkelijke (nouja..) wekker.

Daarna ging ik de krant ophalen (Volkskrant, proefabo, gratis yes). Ik ging naar de keuken en vulde een kan met water en limoen en munt (de citroen is op) en stukjes gember. Ook maakte ik een Vietnamese koffie (super lekker). Ik maakte mijn havermoutje en at het op aan de tafel terwijl ik de krant las. Daarna ging ik even de slaapkamers stofzuigen, nog even een dweil eroverheen, ik ging douchen, me opmaken (niet veel vandaag want het is zo warm en eigenlijk heb ik ook niet zoveel make up nodig (zegt LOML)) en me aankleden. Want ik wou vandaag bikini’s halen. Nu al, vroeg LOML, maar goed dat is ook een man die begrijpt niet dat je tijd moet maken om een goede bikini te kopen. En ik wil het liever NU kopen, dan op het laatste moment een week voordag we op vakantie gaan, zei ik nog. Dat begreep hij dan weer wel.

Ik deed mijn schoenen aan en een jasje (zo warm is het niet vandaag) en ging naar buiten. En daar buiten zag ik het meest intiemste ooit. De buurvrouw en buurman zaten namelijk op het terras en hij zat met een pincet de grijze haren bij haar uit te trekken.

Intiem, want het zijn je haren.  Ik voel me altijd een beetje slonzig bij de kapper want mijn kapper is een blonde verschrikkelijke mooie en sexy chick met tattoo’s en haar haar altijd precies wild en in model. Kom ik aan met mijn vette coupe, hoi wil je er wat van maken dankjewel. Je haar en je huid, als iemand daar dicht op staat, dan is dat toch een beetje van, wow. Maar de buurvrouw en buurman zijn getrouwd, en hij had heel liefkozend zijn ene hand op haar schouder en met de andere hand de pincet in de aanslag en ik hoorde ze zachtjes praten in hun eigen taal (ze komen uit Kosovo) en ik dacht: zo mooi, zo lief, ja echt.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Marieke 21/05/2016

  Wát een goed geschreven stukkie. Ga daar nou eens wat mee doen, pop. Je steekt zo ontzettend met kop en schouders boven die andere bloggers uit. Er zit hier toekomst in!

  • Reageer Des 21/05/2016

   AWWW, DOE EVEN LIEF ZO MET DAT COMPLIMENTJE!!

 • Reageer hoestende avonturier 22/05/2016

  Mooi 🙂 het tedere moment èn je tekst zelf.

 • Reageer Emma 22/05/2016

  Wat mooi.
  Nu waardeer ik het ineens dat mijn vriend verdwaalde haren voor mij bewaart, omdat ik het zo leuk vind die met een pincet eruit te trekken. Wat ineens wel gek klinkt, nu ik het opschrijft 😉

  En ‘even de stad’ in , dat dacht ik ook gister.. maar mijn hemel wat een drukte door Primark/Tkmaxx/kermis

 • Laat een reactie achter