Des ad: Go Customized telefoonhoesje winactie

26/07/2016 - 7 reacties

WINACTIE GESLOTEN

Hand opsteken als je ook continue van achtergrondafbeelding verwisseld op je mobiele telefoon. Ik tenminste wel. Wist je dat het heel veel zegt welke afbeelding je als achtergrond gebruikt. Ik bedoel: een foto van je werkplek doe je vast niet. Heb je continue het idee dat het maandagmorgen is.  LOML heeft heel lang een foto op zijn telefoon gehad van R2D2. Ik weet nog steeds niet wat dat nou eigenlijk betekent.

Enfin, ik heb natuurlijk, zoals een echte moeder betaamd, een afbeelding van de 2 monsters. En als vergrendelafbeelding (ja, dat is heel iets anders!) heb ik weer een andere foto van Ed en Joep. Want ze zijn nou eenmaal de mooiste van de wereld.

Zodra ik mijn telefoon op tafel heb liggen trekt ie sowieso veel bekijks want ik heb er ook een speciaal hoesje omheen. Met een foto. Van, jawel daar zijn ze weer, Ed en Joep.  Omdat ik nog steeds vlog met mijn telefoon (al denk ik er sterk aan om een profi camera te kopen want zoveel beter beeld kwaliteit) kies ik altijd voor een portemonnee hoesje. Zo kan ik mijn telefoon altijd ergens neerliggen om iets te filmen.

Van Go Customized mocht ik een hoesje maken  en dat liet ik me natuurlijk niet 2x zeggen.  Go Customized richt zich op de markt voor uniek een originele gepersonaliseerde producten. In 2012 begonnen ze met slechts 1 product: een iPhone 4s backcover. Inmiddels kun je bij Go Customized uit meer dan 80 verschillende hoesjes, cases en covers voor ruim 30 soorten (!!) telefoons en tablets kiezen. Super hipster want zo heb je gewoon de volgende dag al een hoesje thuis met je zelfgekozen plaatje of foto.

Ik koos voor de Samsung Galaxy met foto . Voor de verandering koos ik dit keer eens niet voor mijn 2 bloedjes. De laatste tijd ben ik helemaal into femine divine (waarover later meer) dus koos ik voor deze:

20160726_135600

Hartstikke makkelijk: je laadt het plaatje op, hier en daar wat bijwerken en klaar. Als je voor 1600 uur besteld heb je het hoesje dus de volgende dag al in huis.

Het hoesje ziet er uit precies uit zoals ik het verwacht: de afbeelding staat er precies goed op en ik kan mijn portemonnee ook thuis laten want genoeg plaats voor pasjes.

En jawel: ik mag van Go Customized nu een gratis hoesje weggeven!  En daar hoef je dus gewoon heel weinig voor te doen:

That’s it! De winactie loopt tot en met vrijdag 5 augustus 2016. Veel succes!

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Jolyn 26/07/2016

  Mooie cover!! Ik doe mee !! X

 • Reageer yvonne 26/07/2016

  Leuke actie, ik heb alleen geen FB dus sla even over.

 • Reageer Kleine Atlas 27/07/2016

  owoe, seksie foto van jou daar!!

 • Reageer Sabine 28/07/2016

  Ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken, met het hoesje dat ik nu heb kan ik eigenlijk niet goed filmen maar ben te lui om een nieuwe te zoeken.
  Wat een super foto, ben benieuwd naar het stukje over femine divine.

 • Reageer Anita H. 31/07/2016

  Ik doe mee!

 • Reageer Emma 04/08/2016

  Hee ik wist niet eens dat je een heuse facebookpagina hebt!
  Ik doe graag mee, ik heb net besloten om niet een nieuw abonnement met nieuw toestel te nemen maar om over te stappen op sim only, dus mijn oude S4 moet het nog even uithouden 😛

  Wat een mooie foto, ben benieuwd naar je stukje erover

 • Reageer Natasja Smit 06/08/2016

  Wat een supergaaf hoesje heeft u ontworpen 😀 Ik hoop dat ik nog net op tijd ben om aan uw actie mee te doen om de kans te maken om zelf ook een gaaf hoesje te maken

 • Laat een reactie achter