Des Ad: Kisses Overseas – Rebel Wash

25/07/2016 - 1 reactie

20160722_170642

De laatste tijd weet je niet meer wat wel en niet meer goed is voor je kind. Laten uithuilen bijvoorbeeld. Nee, dat is zielig. Ja, want je hebt zelf ook een leven. Potjes Olvarit. Nee, want er zitten honderdduizendtachtig e-nummers in (wat e-nummers precies doen weet ik nog steeds niet maar het schijnt iets met puur vergif te zijn. Ja, want het is gewoon eten en dat kan je baby prima opeten. En verzorgingsproducten voor je kleine. Nee, hebben ze niet nodig. Of: nee, vooral geen Zwitsal want super super slecht!!  Of ja: gewoon doen, niets mis mee.
Zucht.

Zelf denk ik op dat soort momenten dan maar gewoon aan wat de mama van Milouska Meulens zei namelijk “dat je alleen iets op je huid moet smeren wat je ook op kunt eten” (interview in de Linda, ja dit soort feitjes onthoud ik). En het klinkt eigenlijk heel logisch.

Super blij was ik daarom toen Kisses Overseas mij een mailtje stuurde. Of ik misschien een flesje Rebel Wash wou voor mijn kleintjes en daar een review over wou schrijven? Ik werd al lichtelijk lyrisch door hun naam (Kisses!!) dus graag!

Kisses Overseas is opgericht door de tweelingzusjes Karrie & Eef. Kisses Overseas is de naam van de whatsapp groep die ze startten om in contact met elkaar te blijven. Karrie woonde namelijk in London terwijl Eef in Hong Kong woonde. Door hun enorme passie voor cosmetica en ervaring in marketing was het een logische stap om samen een bedrijf te starten. In de XO producten worden de beste ingrediënten vanuit het buitenland gecombineerd en samengesteld zodat ze helemaal geschikt zijn voor je baby. De producten zijn 100% natuurlijk en hebben een Eco Control keurmerk.

Van Karrie kreeg ik de rebel wash opgestuurd. Dit is een 100% natuurlijke shampoo en douchegel in 1 voor baby’s en kinderen. Rebel Wash bevat ingredienten over de hele wereld (overseas) zoals macadamia olie uit Australie, amandel olie uit Azie, aalendula olie uit West Europa en natuurlijke aloe vera extracten uit Afrika. Je kan het dagelijks gebruiken en het bevat 0% alcohol. Helemaal goed voor je monstertjes dus.

Ik heb Rebel Wash nu ongeveer een week bijna elke dag gebruikt bij Ed & Joep. Zeker met dit mooie weer gaan ze elke dag onder de douche (samen, vinden ze leuk) of in bad. Rebel Wash ruikt heerlijk en is ook gewoon heel handig want het is een 2 in 1 product. Verder is het een klein flesje dus je kunt het ook makkelijk meenemen. Met 1 pompje heb je genoeg voor die heerlijke kleine lijfje van je kleintje. Perfect dus.

Rebel wash kun je bestellen bij Kisses Overseas. Je kunt ze ook volgen op Instagram en de Facebook pagina like-en. Zeker doen want in de maand juli en augustus geven ze elke week een flesje weg!

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Manja 01/08/2016

    Des! Waaorm heeft niemand gereageerd op dit artikel, je bent weer terug! Super leuk 😀
    Ik ga de naam bewaren, wie weet, ooit 🙂

  • Laat een reactie achter