Des ad: Marington

01/08/2016 - 0 reacties

Ik heb dus een thing met sieraden de laatste tijd. Ik weet niet hoe het komt zo opeens, nouja, stiekem weet ik het wel. Ik was aan rondkijken op Youtube en ik kwam op de vlog van Anna Nooshin. En zij draagt dus oorbellen. Nouja, welke vrouw draagt er geen oorbellen kun je je beter afvragen (ik).

Maar nu dus wel. Want oorbellen staan eigenlijk gewoon “heel leuk” dacht ik zo. Dus ik ging de stad in want ik had natuurlijk geen oorbellen thuis. Ja eentje. Die vond ik in een kopje. De andere oorbel kno ik nergens vinden.

Dus kocht ik heel veel oorbellen, hele kleine schattige want ik voel me al snel een kerstboom met grote hangers. En nu draag ik ze dus, in mijn oorgaatjes. Ik kwam erachter dat ik er gewoon 2 had in elke oor, helemaal vergeten van een rebelse middelbare school periode.

De volgende stap; armbandjes. Ik kocht laatst al hele mooie bij Follow Your Bliss, en toen kreeg ik, WOEHOEE, ook nog een mailtje van Marington. Of ik misschien iets wou uitkiezen uit de sieraden van Orelia? Yess please!

Marington.nl is een webshop met een assortiment bestaande uit zo’n 3000 artikelen in het segment mode & wonen.  Zo hebben ze niet alleen sieraden, maar ook voor een mooie tas kun je absoluut bij ze terecht.  Hoe leuk is bijvoorbeeld deze Myomy Paper Bag?

myomy_paper_bag_handbag_blond_-_1

Zelf koos ik voor deze mooie armband:

20160801_154153

 

Dus mocht je nog een mooie tas willen, kijk dan zeker eens bij Marington. En tip: like ook zeker eens de Facebook-pagina, zo wordt je optimaal op de hoogte gehouden van winacties en sales!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter