Des verwondert: feitjes die je misschien wel of niet van mij wist

03/08/2016 - 0 reacties

Snapchat-4020986890317523175

Wat ik stiekem altijd zo leuk vind: als ik andere mensen hoor praten wat zij “altijd” of “nooit” doen. Bijvoorbeeld bij beautybloggers, die dan schrijven “deze gebruik ik altijd!”. Dan denk ik “altijd? echt ALTIJD, nooit een uitzondering??”. Mijn vader is ook zo’n eentje. “Weet je wat papa altijd doet? Papa gebruikt ALTIJD dit schoonmaakmiddel”.

Maar toen dacht ik aan mezelf, en toen realiseerde ik me dat ik ook altijd (of nooit) bepaalde dingen doe:

 • ik moet altijd onder een deken slapen. Of een laken. Hoe warm het ook is. Dat hoeft niet eens helemaal over mij heen, maar in ieder geval bij mijn benen;
 • ik kan NIET tegen de airco. Dat voel ik meteen en daar word ik heel kriegelig van.  Ja, ook al ben ik in Indonesie, en ook al is het vet warm in de auto. Dan doe ik nog liever een raam open;
 • ik hou er niet van om te wachten op mensen. Daarom kom ik liever iets later;
 • ik mediteer elke middag of in ieder geval elke avond;
 • ik smeer mezelf elke dag in met bodylotion. Elke ochtend en elke avond;
 • ik ben niet echt een cijfer neuroot, maar als ik tank dan rond ik wel het liefst af op een volledig bedrag. Lekker gevoel.
 • ik loop het liefst op blote voeten. Stiekem leeft er een Joss Stone in mij;
 • ik slaap altijd op mijn rechterzij;
 • ik trek altijd velletjes rond mijn nagels. Een hele slechte gewoonte, I know;
 • ik sluit altijd alle apps op mijn telefoon;
 • ik doe mailtjes altijd meteen in daarvoor bestemde mappen en mijn inbox is daarom altijd leeg. Ik word super kriegelig van mensen (mijn zusje, LOML) die dat niet doen. Hoe kun je dan in hemelsnaam wat vinden??
 • ik fiets altijd. Ik gebruik het liefst geen auto. Het is 1 van de redenen waarom ik van Nederland hou en wat ik altijd mis in het buitenland.
 • ik drink elke ochtend 1 vietnameze koffie.
 • als LOML in het buitenland zit was ik zijn kleren nooit. Uit een hele lugubere gedachte (want zo ben ik): stel dat er iets met hem gebeurd dan heb ik kleren die naar hem ruiken. Ik vraag hem ook altijd om een gedragen shirtje van hem achter te laten zodat ik daarin kan slapen zodat hij toch een beetje bij mij is (dit is heel erg, I know)
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter