Beveiligd: Hier ben ik dan

06/08/2016 - Voer je wachtwoord in om reacties te bekijken.

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Nicole 07/08/2016

  Jij bent gewoon zo mooi en cool. Ik ben zo blij met jou en je blogs. Ik word altijd even, op een mooie manier, met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik als een onzekere thuisblijf moeder van 2 kom hier zo graag. En ik volg je graag op Insta. Waag het niet ooit te stoppen met je blog en/of Insta. Je moet altijd op een of andere manier online blijven. Denk erom! DAT MOET!

 • Reageer Hedwig 07/08/2016

  Mooi overzichtje voor jezelf Des. Ik vind het wel grappig om te zien hoe ik door eenzelfde fase ga, alleen nog een paar jaar op je achterloop ;). Hoop dat ik over een tijdje net zo lekker in mijn vel zit als jij! En ik vind je meer ‘spirituele’, ontwikkelingsposts altijd erg interessant om te lezen 🙂 xx

 • Reageer Maris 09/08/2016

  Wat een prachtig stukje lieve Des. En zal ik je wat vertellen? In 2007 las ik de secret. En dat heeft sindsdien echt mijn leven veranderd. En niet door het boek (die moet je echt niet te serieus lezen vind ik), maar door mijn eigen veranderen van denken. En vooral de yoga heeft mij echt mezelf laten zien. Zoals jij dat beschrijft met die ayawaska. Mooi dat je zo bewust bent met het zoeken van eigen geluk. En het beseffen ervan.

 • Reageer Wen. 20/08/2016

  Herkenning bij bepaalde stukjes, yes girl.
  & geleerd van dat alles en nu op de juiste weg, both of us!
  LET’S DO THIS!

 • Reageer Marjolijn 21/08/2016

  Oooh ik kan wel janken, zo mooi en en zoveel herkenning (misschien komt het door de zwangerschapshormonen). Alles wat ik lees hier dat komt me zo bekend voor. Ik heb the secret in mijn tienerjaren eens proberen te lezen alleen toen kon ik er niks mee. Vorig jaar de documenten bekeken op netflix en sindsdien ben ik om. Ik volg jou blog ook al een tijdje en jij bent ook degene die me geïnspireerd heeft aan de zelfhulpboeken te gaan haha. And I love it! Thnx daarvoor. Momenteel richt ik me op m’n baby die in november komt en ondertussen vertrouw ik er op dat alles goedkomt, ook wat betreft werk, want daar zit mijn ego me ook echt nog in de weg. First things first.
  En ik hoop echt dat je doorgaat met bloggen, vloggen etc. No pressure trouwens (ok, beetje) ❤

 • Reageer Soukaïna 19/09/2016

  Zeer mooi hoe jij je gevoel omzet in woorden, Des. Ik vind jou een inspirerende vrouw, die ook nog ‘ns grappig en levendig is. Ayahuasca staat al op mijn to do lijst. ♡

  Salaam

  • Reageer Des 19/09/2016

   ohh ik vind het ook echt iets voor jou Soukaina! Ik ben super benieuwd wanneer je het misschien gaat doen en hoe je het gaat vinden 🙂

  Laat een reactie achter