Des kookt: zo af en toe ook wel wat

17/01/2017 - 0 reacties

Jongens, ik ga het niet hebben over wat ik allemaal in de maand december heb gegeten, want dat is te veel, te vet, te zoet, te erg. Dat merk ik aan mijn huid, dat merk ik ook aan mijn lievelingsspijkerbroek die ik laatst aan had maar waarvan de striemen nog steeds op mijn buik staan.
Kortom: het goede voornemen “gezonder gaan eten” blijkt meer dan ooit voor mij van toepassing.

Nou, dat gezond eten ging eigenlijk best wel goed. Ik kom altijd wel aan mijn dagelijkse portie groente, fruit en nootjes (elke dag een handje vol! Doet Oprah ook altijd!).  Ik ben tegenwoordig helemaal het spoor bijster wat echt gezond is. Wel of geen e-nummers? Wel of niet elke dag een ei? (ik ben zo gek op eieren!!).  Ik doe gewoon maar wat goed voelt en waar mijn lichaam goed op reageert. Dus maakte ik deze rode bieten burger en ik vind em zo lekker dat ik het ondertussen al 2x heb gemaakt. Dus. Alsjeblieft en bedank mij of Wen of Maura later.

Ps, doe maar rauwe biet, daar wordt de burger een stuk minder nat van. Je mag ook voorgekookte biet doen, maar dan wel meer havermout bij doen is mijn ervaring.

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter