Hoe te overleven met 2 kinderen op vakantie in een ver zonnig oord

09/01/2017 - 0 reacties

(Zoals bijvoorbeeld Bali, echter niet te vergelijken met een zonnig oord in de buurt zeg Mallorca, Turkije (durven mensen nog naar Turkije tegenwoordig?). Of, zeer upcoming las ik laatst op een hipster lifestyle blog, Lanzarote. Want dat zijn allemaal landen in Europa met nauwelijks tijdverschil en niet ver vliegen. Dat is nogal een verschil, echt).

  • neem zeker weten volkorenkoekjes mee, genoeg voor onderweg naar Schiphol, de hele vliegreis, en de rit naar het hippe Airbnb huisje.
  • neem zeker weten geen rijstcrackers met chocola mee want die smelten voordat je uberhaubt bij je hippe airbnb huisje aankomt.
  • koop bij de Kruidvat of de Action van die kleine autootjes die in 1 doosje worden verpakt. Super handig. Ook voor meisjes ja, we leven inmiddels in 2017 hoor.
  • een tip die ik kreeg van mijn nicht (ervaring met reizen met kleine kinderen naar Somalie, dus dat zegt wel genoeg) koop kleine kadootjes (bijvoorbeeld die autootjes), pak het in en geef het om de zoveel uur vliegen aan je kind. Hielp bij mij trouwens geen reet want Ed had alle kadootjes al gezien in de tas en wou ze meteen allemaal. Joep vond het mini helikoptertje niet interessant en gooide die weg, over 2 stoelen heen.
  • goed, je bent inmiddels heelhuids aangekomen, gefeliciteerd. Vergeet vooral niet de wintervestjes in taxi (ik).
  • als je dus zo’n hip Airbnb huisje wil op Bali, zoek dan vooral op een goed zwembad, want bijna alle huisjes op Bali hebben zowat een zwembad, maar dat zijn dus voor grote mensen. En jij hebt immers ook kleine kinderen mee.  Dus een niet diep zwembadje en ook wel handig als het zwembadje niet te dicht aan de woonkamer ligt. Super handig voor mooie Instagram foto’s ja, niet als je 2 loslopende monsters hebt nee.
  • voor de rest: accepteer dat de vakantie niet meer is zoals de vakantie van 5 jaar geleden, toen je nog geen kinderen had en je elke dag een massage kon nemen, je lekker kon surfen en je de hele dag op het strand kon liggen met tig Karin Slaughter boeken op je e-reader.

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter