sluikreclame, maar stiekem ook niet.

15/01/2017 - 3 reacties

Zoals ik al eerder zei: er zijn een paar dingen die je absoluut moet dan wel hoort te doen als je op vakantie gaat. Je bikinilijn waxen, behalve als je op ski vakantie gaat, in dat geval zou ik zeggen: lekker vintage bosje.  Verder moet je natuurlijk je huis schoonmaken, want niets fijner dan na een 17 uur durende vlucht in een schoon thuis terecht te komen. En toen ik dus naar Indonesie ging besloot ik dus ook: ik wil nepwimpers. Excuses: wimperextensions.

Waarom? Omdat Indonesie ten allereerste heel warm is. Like echt heel warm. Mensen willen nog weleens onderschatten hoe warm het is. Maar het is en warm, en heet, en erg vochtig. Make up smelt meteen van je kop. En op vakantie draag ik het liefst helemaal geen make up.  En daarom is het heel logisch om dan gewoon wimperextensions te nemen.

Als je wimperextensions hebt lijkt het alsof je 1. mooie wimpers hebt en 2. mensen naar je kijken en zich afvragen “wow, zijn die mooie wimpers nou van haarzelf? Maar ze lijkt wel aziatisch en aziaten hebben de meest slome wimpers ever, dus huh?” Kortom: je bent een mysterieuze vrouw, altijd goed.

Al een lange tijd volgen Silja en ik elkaar op social media en toen ik zag dat ze al een tijdje haar eigen salon heeft waar ze onder andere ook wimperextensions aanbied dacht ik: dit is mijn kans. Regelmatig zag ik vele voor en mooie na foto’s, dus kom maar op met een setje.

Redenen waarom je, als je in omgeving Groningen woont, ook eens wimperextensions bij Silja moet doen:

 • ze werkt netjes, nauwkeurig en precies;
 • ze weet precies wat je bedoelt als je zegt “ik wil het natuurlijk hebben, maar ook vol, en wel een mooie krul, maar ook niet te overdreven”;
 • ze is klantvriendelijk: ze legt uitgebreid uit wat je moet doen qua verzorging, geeft je een dekentje als je het koud krijgt (het is een lange zit, zo’n behandeling) en is altijd in voor een praatje. Of niet als je stiekem in slaap bent gevallen.

Zelf kreeg ik de “naturel 3d” wimpers en tadaa, dit is het resultaat:

(Jullie mogen nu met z’n allen wowww zeggen).

Inmiddels is het bijna 7 weken geleden dat ik “ze heb laten doen” en ze zitten er dus serieus nog steeds prima op/in.

“Ik hoef maar 1x een nieuwe set en niet bij te werken hoor”, zei ik tegen Silja. Maar stiekem wil ik gewoon nog een keer, zodat men nog steeds denkt: “wow, wie is deze mysterieuze vrouw?”.

Woon je in (omgeving) groningen? Dan kan ik Silja dus van harte aanraden. Check haar site of FB pagina voor meer.

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Yvonne 15/01/2017

  Heel mooi! Wil ik ook!

 • Reageer Silja (Balance2Beauty) 15/01/2017

  Dank je voor het leuke stukje!
  Het was gezellig!

 • Reageer Emma 20/01/2017

  Mooi!
  Ik gun mezelf nooit dit soort dingen he, en heb eigenlijk ook geen geld over, maar wel fijn om zo’n salon in Groningen te weten!

 • Laat een reactie achter