Waarom je altijd je wenkbrauwen moet doen.

09/01/2017 - 6 reacties

Ja, ik had er dus nog niet iets over gezegd in mijn zeer bekende iedereen kijkt er vast naar uit Jaaroverzicht, maar er is iets in 2016 waar ik achter ben gekomen en dat is 1. dat Beyonce dus echt nooit interviews geeft en 2. streepjes altijd kunnen maar vooral 3. dat je altijd, altijd, je wenkbrauwen moet doen. Ja, of je moet dus al goeie wenkies van jezelf  hebben, maar dat heeft volgens mij niemand echt (toch? Zeg alsjeblieft dat dat klopt).

Ergens vorig jaar mei of juni, ik weet het niet meer, ik had het wel gevlogd, maar vervolgens al mijn vlogs op prive gezet in een angstaanval van “oh, ik heb mijn hele leven op youtube gezet” en wie weet wat de CIA hiervan gaat vinden??”, anyway: ik besloot een afspraak te maken bij Douglas. Om precies te zijn: bij de Benefit Brow Bar (de BBB? Hahaha).

Ik kan het echt iedereen aanraden. De BBB vrouwtje epileerde en waxte mijn wenkbrauwen, tekende ze bij en, heel erg belangrijk, ze leerde vervolgens mij hoe ik het zelf kon doen. Want ik ken mezelf, make up kneus nummer 1.

Wenkbrauwen kunnen je maken of breken weet ik inmiddels, en als ik foto’s van mezelf terugzie dan denk ik: oh wat was ik gebroken.

Sinds die dag  doe ik elke dag mijn wenkbrauwen. Ook bij een no make up day, wat dan technically speaking niet meer een no make up day is, maar toch. Hier dan nog even een foto ter verduidelijking. In mijn defense: het is een foto gemaakt om 7 uur in de ochtend en ik sliep die nacht met 2 kinderen in 1 bed dus vergeef me mijn wallen:

Daarom mijn redenen waarom jij  ook je wenkbrauwen moeten doen (dit klinkt oordelend, maar ik bedoel het goed):

 • het ziet er sophisticated uit
 • je ziet er niet uit als een…nouja, junk?
 • je mag de natuur best een handje helpen
 • je ziet er, zonder verder make up, opeens een stukje frisser uit.

Verder nog een mooie quote van de BBB vrouw die ik jullie niet wil onthouden: “wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweeling”.
Erg diep, I know.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer yvonne 09/01/2017

  Hahaha! Sorry je bent grappig. Mijn wenkbrauwen zijn een unicorn en een ezel. voor mijn gevoel in de verste verte geen familie. Rete irritant want ik wil wel graag een tweeling. Of in elk geval veel op op elkaar lijkende bijna niet te onderscheiden zusjes. Ik ken trouwens ook niemand met goeie wenkies van zichzelf.

 • Reageer Dionne 09/01/2017

  Hells to the no dat ik mijn wenkbrauwen ga doen. Mijn moeder noemt ze rupsen, maar das nu toch hip. Nee, ben er veel te lui voor en zou niet weten wat ik ermee zou moeten doen. Mijn hoofd heeft al een topdag als er mascara op zit. En dat vind ik eigenlijk wel prima, herkennen mensen me tenminste ook als ik net uit bed kom rollen.
  P.s. maar ok ik vind jouwes wel mooi.
  P.p.s. maar ga t nog steeds niet doen.

 • Reageer Emma 09/01/2017

  Ha! Toevallig morgen een afspraak bij de BBB en ik heb er zin in!!

 • Reageer Eline 09/01/2017

  Ja ik ben net zoals jij! Op een make-uploze dag doe ik ook alleen mijn wenkbrauwen. Krijg er echt een beter hoofd door.

 • Reageer Suus 10/01/2017

  Weet je dat dit op mijn lijstje staat om een keer te doen in 2017? Mijn wenkbrauwen ‘laten’ doen (en dus hulp krijgen hierbij :p). Moet bij de Douglas zijn dus? Of nog andere goede tips?

 • Reageer Kleine Atlas 10/01/2017

  Lieve Des,

  ik vind dat jouw wenkbrauwen (en je hele hoofd, trouwens) er OOK prima uitzien als je net uit bed rolt 🙂

 • Laat een reactie achter