Des kreeg weer eens iets: Egosketch

01/02/2017 - 1 reactie

Super leuk: ik kreeg weer een leuke samenwerking aangeboden. Michel stuurde mij namelijk een mailtje: of ik behoefte had aan een nieuw telefoonhoesje? Graag. Mijn oude telefoonhoesje vond ik er niet alleen oud uitzien, ook heb ik de fout gemaakt om de vorige keer iets te ontwerpen met een witte achtergrond. Niet handig met 2 kleine kinderen thuis die vaak stiekem mijn telefoon pakken om ermee te spelen. Gevolg: die witte achtergrond was niet meer heel erg wit maar zag er nu vooral wat viezig uit.

Tijd voor iets nieuws dus! Van Egosketch mocht ik zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Ik zag al snel dat er genoeg keus was bij de Samsung Galaxy s6 hoesje ontwerpen.

Al een tijdje zit ik op Pinterest verschillende ayahuasca art te pinnen. Ik snap meteen waarom dit ayahuasca art wordt genoemd: dit is namelijk precies wat ik zie tijdens zo’n ceremonie. Na lang zoeken vond ik een mooi ontwerp van Mariposa Galactica. Een telefoonhoesje is zo gemaakt: je laadt het plaatje op, je werkt het hier en daar wat bij, en als je voor 1600 uur besteld wordt het diezelfde dag nog verzonden.

En nu heb ik dus weer een puik hoesje, zonder witte witte achtergrond en vieze kinderhandjes vrij.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Manja 02/02/2017

    Mooi!!!

  • Laat een reactie achter