dit moet je kijken op netflix

13/02/2017 - 5 reacties

(Maar niet voordat je het SUPER VETTE OPTREDEN van QUEEN BEE heb gezien, ik bedoel: FF SERIEUS??! )

Hier nog een prachtig shot:

Goed, nu terug naar Netflix. Ik hou van Netflix, jullie houden van Netflix, we all love Netflix.

Line of Duty:
Engelse politieserie. Gaat over de afdeling AC-12, de afdeling die over corrupte politieagenten gaat. Nou dan weet je het wel. Of niet. Dan moet je dus gewoon ff kijken. Seizoen 3 staat nu op Netflix, reuze spannend. Seizoen 2 heeft er een beetje mee te maken, maar die staat niet meer op Netflix. Maar je kunt alsnog kijken. Toe maar.

The OA:
VETSTE SERIE VAN 2017 TOT NU TOE OOIT. Gaat over ehm tja. Lijkt een beetje op Stranger Things, maar ook weer niet. Meisje loopt weg, zoveel jaar later komt ze weer terug met veel geheimen enzo. Het einde is zo bizar als wat. Heel wat theorieën op internet te vinden (en spoilers dus niet google-en). Kijken, kijken.

River:
gaat over politieman River (hehe)(duh). Ziet dode mensen. Moet een zaak oplossen: zijn politiepartner is neergeschoten, en hij wil er graag achterkomen wat precies. Spannend op een subtiele manier. Kekke soundtrack ook.

The missing:
wij kijken nu seizoen 2. Seizoen 1 is ook heel goed. Gaat over iemand die vermist is en een politieman die het wil oplossen. Ja, origineel zijn mijn voorkeuren niet, maar toch. Spannend. Goed. Elke aflevering eindigt zo dat je perse verder wil kijken. En je dus ’s ochtends met een vermoeide kop je kids afzet bij de peuterspeelzaal.

Black Mirror:
bizar. Ziek. In de eerste aflevering heeft er iemand sex met een varken, zegt wel genoeg. Nou waarom kijk je er dan naar Des, ja dat weet ik ook niet. Ik heb nou eenmaal een fascinatie voor bizarre dingen. Enfin, er zit geen verhaallijn in Black mirror, dat scheelt. Elke aflevering staat dus gewoon op zich. Gaat over internet. Computers. Technische dingen. Robots. En alle rare dingen die daarmee kunnen gebeuren. Zowel nu als in de toekomst. Daarom vind ik deze serie ook zo eng: het zou allemaal kunnen gebeuren en dat is best beangstigend.

Dan nog de series die ik niet af heb kunnen kijken, gewoon voor de leuk (of nouja, het was dus niet leuk voor mij maar ok)

The Killing:
de Deense serie seizoen 1 vond ik geweldig spannend. Seizoen 2 niet af kunnen kijken. Toen zei iemand “je moet ook de Amerikaanse versie zien, die is ook vet spannend”. Maar nee dus. Ik kom er maar niet doorheen, omdat het teveel op de Deense versie lijkt en ik dus elke keer denk van: JA MAAR DIT WEET IK ALLEMAAL AL?! (klein spoilertje: in de Amerikaanse versie wordt er nog iemand vermoord en is iemand anders de dader. Maar ik weet dus niet wie want ik had niet het geduld om het af te kijken).

Breaking Bad:
iedereen zegt: je MOET deze serie zien. Iedereen zegt ook: het is vet spannend! En diezelfde iedereen zegt: maar wel pas rond seizoen 3. Ik zit nog steeds in seizoen 1 en ik kan er maar niet doorheen komen. Elke keer denk ik: ok maar Des, hou vol, hou je aandacht erbij: het wordt vanzelf spannend, blijf kijken, MAAR HET LUKT ME NIET. Dus ik haak af. Voor nu.

(ps vergeet niet mee te doen met de winactie).

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer MArjolijn 13/02/2017

  Ik heb dus geen geduld voor Netflix behalve toen ik een tijdje in de ww zat. Toen heb ik mezelf gedwongen om Orange is the New black te kijken. Toen werd ik gelijk verslaafd en heb alle 3 seizoenen ineens gekeken. Seizoen 4 was ik zwanger en hoorde allemaal spoilers zoals dat mijn lievelings dood gaat dus die heb ik nog niet gekeken want ik wil daar nog niet aan. Voor mij blijft ze eeuwig leven <3

  Heb jij ondertussen OITNB al gezien? Want ik denk zomaar dat jij die ook wel tof gaat vinden. De rest van wat jij noemt wil ik best kijken…. maar ik moet me er dus echt toe zetten een keer. Als ik zin heb.

 • Reageer Manja 13/02/2017

  Behalve River geen gezien.

  Ben nu the bridge aan het kijken, erg leuk! Ook een Deens/Zweedse serie, hou ik van.

  Heb ook de eerste afl gezien van Santa Clarita Diet… weird, leuk voor af en toe, maar eigenlijk net niet.

  Designated Survivor, politiek, goed idee maar niks voor mij, vriendlief kijkt hem dus alleen af.

  Grace and Frankie, leuke sitcom.

  En call the midwife, allemaal gezien, prettig om naar te kijken (behalve tijdens de bevallingen 😉 ), maar ik hou van die rustige BBC series, wat voorkabbelt.

 • Reageer Hedwig 13/02/2017

  En Orphan Black! Ik ben OA nu aan het kijken, net als Black Mirror en Please Like Me en Don’t Trust the B in appartment 23 ennnjadatwashetdenkik. Laf me netflix.

 • Reageer kIM 16/02/2017

  Potjandorie, the Missing <3
  Ik heb net in 3 dagen heel seizoen 2 erdoorheen gejaagd, zo zo zo goed!

  • Reageer Des 21/02/2017

   ik net klaar! goed is ie he

  Laat een reactie achter