winactie: shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl

10/02/2017 - 10 reacties

Laatst liep ik van de supermarkt naar huis. Onderweg zag ik een vrouw lopen met haar fiets. Ze keek veel om haar heen, alsof ze de juiste adres zocht. Dat klopte, want toen ik haar voorbij liep zag ik een telefoonhouder op de stuur van haar fiets. Daarin haar telefoon met google maps aan. Nooit eerder gezien.

Die week kreeg ik toevallig ook een mailtje van Smartphonehoesjes.nl. Of ik misschien zelf een hoesje wou maken in hun webshop. Ik mailde terug dat ik net een nieuw telefoonhoesje had. Gelukkig mocht ik toen ook wat anders uitzoeken.

En er is genoeg keus bij smartphonehoesjes.nl. Zo zijn er genoeg telefoonaccesoires zoals opladers, screenprotectors, accu’s, powerbanks en nog veel meer. Ik zag ook ze een telefoonhouder voor op de fiets hebben, precies zoals de vrouw had die ik laatst zag.

Ik besloot toch voor de oplader te gaan aangezien die van mij net stuk was. Besteld voor 21.00 uur is de volgende dag binnen, altijd goed om te horen.

Het allerleukst: ik mag van Ilse ook nog eens 24,95 shoptegoed weggeven. Hoef je niet eens veel voor te doen, alleen maar hieronder een reactie achterlaten.  De winactie loopt tot en met 17 februari 2017 en de winnaar krijgt persoonlijk (email)bericht. Laat dus een geldige emailadres achter.

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Marjolein 10/02/2017

  Leuk Des! Ik doe graag mee 🙂

 • Reageer Marian B 10/02/2017

  Ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken, en een nieuw kabeltje. Deze winactie komt precies op het goede moment, dat is geen toeval toch?!

 • Reageer Kim 11/02/2017

  Altijd leuk winacties! 😊

 • Reageer Ruth 11/02/2017

  Ja…ik doe graag mee. Kan wel wat extra geheugen gebruiken…

 • Reageer Linny 12/02/2017

  Ik heb nog nooit iets gewonnen bij een winactie, dus ik geef het een gooi!

 • Reageer Laila 13/02/2017

  Ik doe ook graag mee met de winactie! 🙂

 • Reageer Inge 13/02/2017

  Ach, als lurker mag je vast ook wel eens een gokje wagen, nietwaar? (En … interessant, zo’n smartphonefietshouder, dat zoiets bestaat! Machtig prachtig mooi)

 • Reageer Marianne 13/02/2017

  Wat leuk! Ik ding ook graag mee!

 • Reageer Linny 20/02/2017

  Des!! Ik heb gewoon gewonnen!! Hahahaha, ik ben zo blij als een klein kind #springspring
  Dank je wel! Xxx

  • Reageer Des 21/02/2017

   natuurlijk ff mijn vaste lezeres een kadootje geven 😉

  Laat een reactie achter