Selfie

13/10/2017 - 4 reacties

LOML vroeg laatst of ik nog leuke foto’s van de jongens had. Ik gaf hem mijn telefoon. “Wat maak jij veel selfies van jezelf zeg”, zei hij. “Waarom doe je dat eigenlijk?”.

Omdat ik mezelf dan mooi vind. En dat wil vastleggen. Daarom, zei ik hem. LOML heeft niets met selfies. Of social media. Hij snapt daar niets van, wil het ook niet snappen. Als ik zucht dat ik weer eens gek wordt van alle nepheid op Instagram, zegt hij: ga er dan vanaf. Ja maar dat wil ik ook weer niet, zeg ik dan. Snapt hij niet. Ikzelf ook niet.

Maar het is echt zo, ik maak foto’s van mezelf omdat ik dat een mooi moment vind. Ik vind dat ongemakkelijk om te zeggen. Nu zo op mijn blog, maar ook tegen LOML.

Het is ook zo ongemakkelijk als je weet dat mensen je blog lezen. Ik weet bijvoorbeeld dat er ex collega’s van LOML mee lezen. Dat vind ik niet erg, leuk zelfs (hoi, welkom!), maar ik ga toch rekening houden met de stukjes die ik schrijf, vooral over LOML. LOML die zo van de privacy is en het liefst verborgen onder een steen blijft, voor iedereen.

Waar schrijf je dan over, vroeg hij laatst. Toch niet over mij? Nee hoor, zei ik toen. Helemaal niet.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Lianne 13/10/2017

  Omg de Beyonce vibes van foto links boven zijn zo REAL! Stunnah!

 • Reageer yvonne 16/10/2017

  Haha. Krullen staan je mooi trouwens.

  • Reageer Des 18/10/2017

   thanks babe!

  Laat een reactie achter