Mediteren

23/02/2018 - 3 reacties

Wat ik veel doe, deze afgelopen weken? Niet teveel denken. Niet in mijn hoofd zitten. Maar voelen. Voelen, voelen, voelen. Stilstaan en in mijn lijf zitten, in mijn lichaam gaan en me afvragen: ok wat voel ik? Wat is dit voor gevoel? Is het opgejaagd, is het een blij gevoel, of ben ik verdrietig? Voel ik me goed genoeg, of voel ik angst dat ik er niet mag zijn?

Ik sta stil bij wat ik voel. Ik laat het in mij werken, ik ga er op in, ik adem diep in en weer uit, er doorheen, en voel het, de energie door mijn lichaam, langs mijn rug, in mijn buik, ik voel het, en denk er vooral niet teveel over na. En dan, na die angst, dat ego, voel ik een tinteling, vanuit mijn buik, naar mijn hart, ik voel mijn hart openen, voor de liefde die komen gaat,  ik voel verdriet, verdriet van mezelf, misschien wel van iemand anders, maar dat geeft niets.  Ik voel me licht, open, bevrijd en een tikkeltje verdriet, en daarom in balans <3.

Vorige post Volgende post

3 reacties

  • Reageer Anna 24/02/2018

    Fijn dat het mediteren je zo goed doet

  • Reageer Soniavasquez 25/02/2018

    Thanks for sharing your yoga experience! 🙂

  • Reageer yvonne 25/02/2018

    Mooi

  • Laat een reactie achter