Ik stop met bloggen

02/07/2018 - 7 reacties

Dat heb ik heel vaak gezegd, ik weet het. Of nouja, volgens mij zei ik in het verleden vaker iets van: ik weet niet of ik nog wel wil bloggen.

Ik weet het nu wel. Ik las net een blogje van iemand die ik echt al jaren volg (ze blogt prive), en zij stopt ook, ze schreef erover, over haar redenen, en toen dacht ik alleen maar ja, ja. ja. Ik wil ook stoppen. Ik ga stoppen.

Vorige week heb ik al de automatische betalingen van mijn webhost (?? heet het zo?) stopgezet. Dat betekent dat mijn blog tot eind december nog online zal blijven, en daarna gaat het offline.

Ik zal niet helemaal offline gaan, zo ben ik nog op Instagram te vinden, maar tja. This is it, denk ik dan. Na 12 jaar bloggen is het goed zo.

Ook dit heb ik vaker gedaan: jullie bedankt voor al jullie kaartjes, mailtjes, comments, afspraakjes, vriendschappen (die heb ik er aan overgehouden), en toch doe ik het nu weer, echt uit de grond van mijn hart: bedankt.

(ps, ik krijg heel af en toe dus wel eens mailtjes van vaste lezers. Dat ze gaan trouwen bijvoorbeeld. Of zwanger zijn. Geweldig vind ik dat. Doe dat gewoon, als jij dat ook wil. Mail me).

Vorige post

7 reacties

 • Reageer Yvonne 02/07/2018

  Jammer maar ik begrijp je keuze. Soms moet je een knoop echt doirhakken. Ik blijf je volgen op instagram. ❤

 • Reageer Jenn 02/07/2018

  Jammer hoor! Maar ik snap het wel 🙂

 • Reageer Leonie 02/07/2018

  Hartjes voor jou, Des 🙂

 • Reageer Saskia 03/07/2018

  Jammer, heb je echt al die jaren met veel plezier gevolgd<3
  Ik ga richting Instagram om je te volgen. Liefs!

 • Reageer Alyssa 04/07/2018

  Erg jammer, maar ik kan je keuze ook goed begrijpen! Ben blij dat je nog op Instagram te vinden bent 🙂

 • Reageer Jasmine 07/08/2018

  Dit is fantastisch! 🙂

 • Laat een reactie achter